Bosnia-Herţegovina - Muntenegru, meci contând pentru Grupa 3 - Liga B din UEFA Nations League, este programat, vineri, 23 septembrie, de la ora 21:45, pe “Bilino Polje Stadium” din Zenica, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 4 şi Prima Sport 3.

Minge de fotbalFoto: Ricardo Larreina / AFLO / Profimedia

Bosnia-Herţegovina vs Muntenegru este un meci care poate decide locul 1 în grupa din care mai fac parte România şi Finlanda; în cazul unei victorii, gazdele îşi pot asigura atât câştigarea grupei, cât şi promovarea în Liga A din Liga Națiunilor.

Bosnia-Herţegovina este neînvinsă şi are opt puncte după patru meciuri, cu unul mai mult decât Muntenegru, patru peste Finlanda şi cinci peste România; selecționata antrenată de Ivaylo Petev a remizat în Finlanda (1-1) și în Muntenegru (1-1), şi s-a impus pe teren propriu cu România (1-0) și Finlanda (3-2).

Vedetele echipei sunt Edin Dzeko (Inter Milano; a mai jucat la AS Roma şi Manchester City) și Miralem Pjanic (Sharjah; a evoluat în ultimii ani la Juventus şi FC Barcelona), doi fotbalişti ofensivi care au făcut ca Bosnia-Herţegovina să marcheze în fiecare partidă din Liga Naţiunilor.

Muntenegru a pierdut un singur meci, 0-2 în Finlanda, dar a reușit să învingă România atât acasă, 2-0, cât și în deplasare, 3-0; în plus, a remizat pe teren propriu cu Bosnia-Herţegovina şi a acumulat, astfel, şapte puncte înaintea ultimelor două partide din grupă.

Selecţionerul Miodrag Radulovic se bazează pe atacantul Stefan Mugosa, de la Vissel Kobe (Japonia), care a marcat patru goluri în Liga Naţiunilor, toate cu România, unul pe teren propriu şi trei la Bucureşti (doar Erling Haaland, starul Norvegiei, a înscris mai multe goluri în Liga Naţiunilor: 5).

Cele două selecţionate ex-iugoslave s-au întâlnit de trei ori până acum: singurul meci oficial a fost cel din tur, în Liga Naţiunilor, 1-1 la Podgorica; s-au mai disputat două partide amicale, încheiate, de asemenea, la egalitate, de fiecare dată 0-0.

Superbet oferă cota 3,70 pentru un rezultat de egalitate în meciul Bosnia-Herţegovina - Muntenegru.

Bosnia-Herţegovina vs Muntenegru

X
Cotă
3.70

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol