Cerezo Osaka - Urawa Red Diamonds, meci din prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii din Japonia, este programat, miercuri, 21 septembrie, de la ora 13:00 (partida retur se va disputa duminică, 25 septembrie, de la ora 11:00).

Minge de fotbalFoto: Ricardo Larreina / AFLO / Profimedia

Cel mai recent meci dintre cele două echipe s-a disputat săptămâna trecută, pe 14 septembrie 2022, în J-League, când Cerezo Osaka s-a impus pe terenul celor de la Urawa Red Diamonds cu 1-0.

Cerezo Osaka, finalista ediţiei trecute a Cupei Ligii (a câştigat trofeul o singură dată, în 2017), a ajuns în semifinalele competiţiei după ce a trecut în optimile de finală de Shonan Bellmare, 1-0 (a) şi 4-1 (d) şi în sferturile de finală de Kawasaki Frontale, 1-1 (a) şi 2-2 (d).

În J-League, Cerezo Osaka, echipă antrenată de Akio Kogiku, numit în vara anului trecut după ce a fost secund din 2005, cu mici întreruperi, ocupă locul 4 din 18 după 29 de meciuri, cu 48 de puncte, cu trei mai puţin decât Sancfrecce, ocupanta locului 3, care asigură prezenţa în preliminariile Ligii Campionilor Asiei.

Urawa Red Diamonds are două trofee ale Cupei Ligii în palmares şi a ajuns în penultimul act după ce a trecut în optimile de finală de Kyoto Sanga, 6-0 (a) şi 1-0 (d) şi în sferturile de finală de Nagoya Grampus, 1-1 (d) şi 3-0 (a).

În campionatul Japoniei, Urawa Red Diamonds, echipă antrenată din 2020 de spaniolul Ricardo Rodriguez (fost secund la Malaga şi principal la Girona), este pe locul 9 din 18 după 29 de meciuri, cu 40 de puncte.

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de 40 de ori: Cerezo Osaka s-a impus de 16 ori, Urawa Red Diamonds, de 15 ori, iar nouă partide s-au încheiat la egalitate.

Superbet oferă cota 1,45 pentru o victorie a gazdelor sau un rezultat de egalitate în meciul Cerezo Osaka - Urawa Red Diamonds.

Cerezo Osaka vs Urawa Red DiamondsCotă 1.45


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol