Tenerife şi Malaga se întâlnesc, luni, 19 septembrie, de la ora 22:00, într-un meci din etapa a 6-a a ligii secunde din Spania, transmis în direct de Digi Sport 4, Prima Sport 3 şi Orange Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Chagnard Guillaume/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tenerife este o prezenţă constantă în liga a doua spaniolă, fiind la al 10-lea sezon consecutiv după ce a promovat, în 2013, din liga a treia, unde ajunsese cu un an înainte, după două retrogradări succesive (în 2010 a retrogradat din prima ligă, iar în 2011 a retrogradat şi din a doua).

Echipa antrenată de Luis Miguel Ramis (campion, ca jucător, în 2000, cu Deportivo La Coruna) nu a avut startul de sezon dorit şi ocupă abia locul 18 din 22 după cinci etape, cu patru puncte; singurul lucru pozitiv este că a rămas neînvinsă acasă: 1-0 cu Racing Santander şi 1-1 cu Lugo.

Malaga a avut un traseu bizar după ce clubul a fost preluat în 2010 de şeicul qatarez Abdullah Al Thani, pentru 36 de milioane de euro: la început, cu investiţii masive în fotbalişti de top, echipa a ajuns să joace în 2013 un sfert de finală în UEFA Champions League (0-0 şi 2-3 cu Borussia Dortmund), apoi „robinetul” a fost închis, iar „albaştrii” au retrogradat în 2018, fiind acum la al cincilea sezon consecutiv în La Liga 2.

După cinci etape, Malaga, antrenată din vară de argentinianul Pablo Guede, fost jucător al echipei, este pe locul 21 din 22, cu doar trei puncte (o victorie şi patru înfrângeri), şi speră doar să se menţină în liga a doua, după ce, în stagiunea trecută, a terminat prima peste linie.

În ultimele opt partide în care cele două echipe s-au întâlnit în liga a doua spaniolă, Tenerife s-a impus o singură dată, Malaga a câştigat de patru ori, iar de alte trei întâlniri s-au încheiat la egalitate; în stagiunea precedentă, Malaga a câştigat ambele meciuri cu Tenerife, fără să primească gol, 1-0 acasă şi 2-0 în deplasare.

Superbet oferă cota 2,10 pentru ca ambele echipe să marcheze în meciul Tenerife - Malaga.

Tenerife vs Malaga



Cotă 2.10


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol