AC Milan - Napoli, meci contând pentru etapa a 7-a a campionatului Italiei, este programat, duminică, 18 septembrie, de la ora 21:45, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 3, Prima Sport 3 şi Orange Sport 3.

Minge de fotbalFoto: Ricardo Larreina / AFLO / Profimedia

Milan şi Napoli, echipe aflate în fruntea clasamentului, la egalitate de puncte (câte 14, după şase etape), se întâlnesc în derby-ul acestui weekend din Serie A.

Milan și-a răsplătit fanii la finalul stagiunii anterioare, când a câştigat campionatul după o pauză de 11 ani, iar acum își propune să-și apere titlul de campioană.

Echipa antrenată de Stefano Pioli este neînvinsă în acest sezon, atât în campionat (patru victorii şi două egaluri), cât şi în Liga Campionilor (o victorie şi un egal).

„Diavolii” au câştigat ultimele două meciuri, 2-1 cu Sampdoria, în deplasare, şi 3-1 cu Dinamo Zagreb, pe teren propriu.

Napoli s-a mulțumit sezonul trecut doar cu locul 3, când a terminat la şapte puncte de Milan și la cinci puncte de Inter.

În actuala stagiune, „Gli Azzurri” au, de asemenea, un start aproape perfect: patru victorii şi două egaluri în Serie A, plus alte două victorii uriaşe în UEFA Champions League, 4-1 acasă cu Liverpool şi 3-0 în deplasare cu Glasgow Rangers.

Trupa antrenată de Luciano Spalletti vine şi după două victorii consecutive în campionat, 2-1 pe terenul lui Lazio Roma şi 1-0 acasă cu Spezia.

În ultimele 10 meciuri directe, fiecare dintre cele două echipe a câştigat de trei ori, iar alte patru întâlniri s-au terminat la egalitate; în sezonul trecut, Napoli s-a impus pe terenul celor de la Milan cu 1-0, iar în retur a fost invers: Milan şi-a luat revanşa şi s-a impus în faţa lui Napoli cu acelaşi scor.

Superbet oferă cota 1,70 pentru ca ambele echipe să marcheze în meciul AC Milan - Napoli.

AC Milan vs Napoli
Cotă


Ambele marchează
1.70


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol