​Barcelona - Elche, meci contând pentru etapa a 6-a din campionatul Spaniei, se joacă, sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 17:15, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Prima Sport 1 şi Orange Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Ricardo Larreina / AFLO / Profimedia

Barcelona are 13 puncte după cinci etape şi este mare favorită în acest meci, mai ales că o victorie ar păstra-o aproape de marea rivală Real Madrid, care are victorii pe linie.

Catalanii au o singură remiză în La Liga, 0-0 acasă cu Rayo Vallecano în prima etapă, după care au bifat victorii pe linie cu Real Sociedad, Valladolid, FC Sevilla şi Cadiz, primind un singur gol până acum (în schimb, golgheterul echipei şi al campionatului este Robert Lewandowski, polonezul marcând de şase ori).

Trupa antrenată de Xavi vine după însă ce a pierdut partida din Liga Campionilor, în deplasarea de la Munchen, în fața lui Bayern, scor 0-2.

Elche se află la polul opus: ocupă doar locul 19 din 20, are un singur punct după primele cinci etape, iar golaverajul este dezastruos, 2-13.

Dacă în stagiunea trecută au reuşit să evite retrogradarea, elevii lui Francisco Rodriguez par a avea acum o misiune imposibilă: în ultimele două etape au primit opt goluri şi merg pe „Camp Nou” fără cei mai importanţi doi jucători, Gonzalo Verdu şi Gerard Gumbau.

Barcelona a câştigat ultimele 10 meciuri directe disputate cu Elche; în sezonul trecut, Barcelona s-a impus cu emoţii atât pe teren propriu, în tur, scor 3-2 (a fost 2-2 până spre final), cât şi în returul de la Elche, scor 2-1 (după ce a fost condusă).

Altfel, FC Barcelona a marcat de nouă ori în ultimele doua partide disputate pe „Camp Nou”, în timp ce CF Elche a primit gol în fiecare din cele cinci etape de până acum.

Superbet oferă cota 1,75 pentru cel puţin patru goluri marcate în meciul Barcelona - Elche.

Barcelona vs Elche



Cotă 1.75


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol