Nottingham Forest - Fulham, meci contând pentru etapa a 8-a din campionatul Angliei, este programat, vineri, 16 septembrie, de la ora 22:00, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 3 şi Prima Sport 3.

Minge de fotbalFoto: Chagnard Guillaume/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nottingham Forest, echipă dublă câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni (1978, 1979), a revenit în prima ligă engleză după 23 de ani, dar situaţia „pădurarilor” este una extrem de complicată: locul 19 din 20, cu doar patru puncte acumulate în şase meciuri (etapa a 7-a a fost amânată după decesul Reginei Elisabeta a II-a) şi un golaveraj dezastruos, 4-14.

Din 2017, clubul este deţinut de Evangelos Marinakis, un om de afaceri și politician grec, născut pe 30 iulie 1967 la Pireu, cunoscut în lumea fotbalului și datorită faptului că este şi patronul lui Olympiacos.

Acesta a plătit 50 de milioane de lire sterline și a preluat clubul de la Fawaz Al Hasawi, reprezentantul unei familii bogate de Kuweit.

Personaj deosebit de controversat, Evangelos Marinakis a fost cercetat în trecut de UEFA pentru meciuri trucate în campionatul grec şi are o avere de peste 600 milioane USD realizată din afaceri în transportul maritim şi din industria media, acolo unde operează mai multe licențe de televiziune din Grecia.

Fulham, cel mai vechi club de fotbal din Londra, a revenit în Premier League după doar un an în liga a doua, pe care a şi câştigat-o lejer în sezonul trecut, şi pare să facă faţă noilor standarde: este pe locul 10, cu opt puncte strânse în şase meciuri (golaveraj 9-9).

Aleksandar Mitrovic, atacantul sârb în vârstă de 28 de ani, este omul decisiv al grupării londoneze: are şase goluri marcate în primele şase etape, după ce, anul trecut, a fost golgheter în Championship cu 43 de reuşite.

În stagiunea trecută, în care au reuşit să promoveze (Nottigham Forest la baraj, Fulham de pe locul 1), cele două echipe şi-a împărţit victoriile, fiecare câştigând pe terenul adversarei: Fulham s-a impus cu 4-0, iar Nottingham Forest s-a revanşat în retur, 1-0.

Superbet oferă cota 1,75 pentru ca ambele echipe să marcheze în meciul Nottingham Forest - Fulham.

Nottingham Forest vs Fulham
Cotă


Ambele marchează
1.75


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol