​FC Voluntari - FC U Craiova 1948, meciul care deschide etapa a 11-a din campionatul României, este programat, vineri, 16 septembrie, de la ora 18:00, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 2 şi Orange Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Ricardo Larreina / AFLO / Profimedia

FC Voluntari este departe de nivelul care i-a permis în sezonul trecut să se califice în play-off, dar trupa antrenată de Liviu Ciobotariu vine după o remiză obţinută în faţa celor de la FCSB pe Arena Naţională.

Ilfovenii au pierdut trei din ultimele cinci meciuri disputate în SuperLiga şi ocupă doar locul 12 în clasament, cu nouă puncte acumulate în 10 etape (au doar şapte goluri marcate în această stagiune).

„În fotbal trebuie să ai presiune, să ai emoții. De aia sunt antrenor, și jucătorii trebuie să aibă presiune și emoții, așa e la fotbal, altfel de ce ne mai prezentăm?”, a declarat Liviu Ciobotariu, al cărui post este tot mai nesigur.

Interesant este că în ultima perioadă se vorbeşte tot mai mult de demiterea lui Liviu Ciobotariu, iar cel ales să-l înlocuiască este tocmai rivalul de astăzi, Marius Croitoru, dorit de ilfoveni şi în vară, înainte să semneze cu gruparea patronată de Adrian Mititelu.

FC U Craiova 1948 continuă să aibă evoluţii oscilante, dar în acest moment oltenii pregătiţi de Marius Croitoru vin după două victorii şi un egal în ultimele trei meciuri, cel mai recent succes fiind obţinut chiar în faţa liderului Rapid (1-0 pe teren propriu), fapt care a urcat echipa pe locul 7 în clasament, cu 14 puncte strânse în 10 etape.

Juan Bauza, vedeta celor de la FC U Craiova 1948, a revenit pe teren după o accidentare, iar acum s-a aflat şi care este clauza de reziliere a contractului său cu echipa din Bănie: 8 milioane de euro, confrom noului contract care expiră în 2025.

Mijlocaşul brazilian în vârstă de 26 de ani, adus de la FK Csikszereda în vara anului 2021, avea până acum o clauză de reziliere de doar 1,25 milioane de euro şi era dorit nu doar de bucureştenele FCSB şi Rapid, ci şi de rivala locală, Universitatea Craiova.

„E cel mai bun număr 10 din România, e și normal să fie dorit, dar mi-e greu să cred că va face pasul la altă echipă din România”, a declarat Marius Croitoru.

FC Voluntari a câştigat ambele partide jucate cu FC U Craiova 1948 în sezonul trecut, ambele în sezonul regulat, 2-0 în deplasare şi 2-1 pe teren propriu.

Superbet oferă cota 4,75 pentru ca Juan Bauza să marcheze în meciul FC Voluntari - FC U Craiova 1948.

FC Voluntari vs FC U Craiova 1948
Cotă


Juan Bauza marchează
4.75


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol