Partida Aerostar Bacău - Csikszereda, din turul III al Cupei României Betano, se va disputa la Bacău, în manșă unică, joi, 15 septembrie, de la ora 16:30.

Betano pariază pe Cupa RomânieiFoto: Betano

Aerostar Bacău, echipantrenată de Mihai Ionescu, ocupă locul 4 în Seria a II-a din Liga 3, cu șase puncte acumulate după trei etape, şi vine după două victorii consecutive în campionat şi una în Cupa României, competiţie în care a trecut în turul precedent, la penalty-uri, de Dinamo Bacău. Betano oferă cota 4,00 pentru o victorie și, respectiv, cota 2,67 pentru calificarea celor de la Aerostar Bacău.

Csikszereda, care îl are pe banca tehnică pe Francisc Dican, ocupă locul 5 în Liga 2, cu 12 puncte după şase etape, și vine după patru victorii consecutive, inclusiv cea din Ghencea, 4-0 cu Steaua! Betano oferă cota 1,82 pentru victorie și, respectiv, cota 1,44 pentru calificarea celor de la Csikszereda.

Ultima confruntare oficială dintre Aerostar Bacău și Csikszereda a avut loc în toamna anului 2020, în Liga 2, și a dat câștig de cauză băcăuanilor, scor 3-2.

Alte cote oferite de Betano pentru Aerostar Bacău - Csikszereda: 1,65 pentru ca ambele echipe să marcheze, 1,72 pentru cel puţin trei goluri marcate în meci, 2,15 pentru un egal la pauză şi 5,60 pentru ca meciul să ajungă la penalty-uri.

Cupa României are un nou format începând cu sezonul 2022-2023 și un nou sponsor, Betano, care dă şi numele competiţiei. Marea schimbare începe odată cu fosta fază a 16-imilor de finală. Acum, după turul III, cele 24 de echipe calificate plus cele mai slab opt echipe clasate în stagiunea precedentă a Ligii 1 vor disputa un play-off. Urmează apoi o fază cu grupe, în care vor intra direct şi cele mai bune opt echipe din sezonul trecut al Ligii 1. Vor fi, astfel, un total de 24 de echipe, care vor fi împărțite în 4 grupe de câte 6, câte două din urnele valorice 1, 2 și 3.

Vor rezulta, astfel, trei meciuri pentru fiecare echipă cu câte o adversară din fiecare urnă valorică. Mai departe vor trece doar opt (primele două din cele patru grupe / prima clasată va disputa meciurile pe teren propriu), care vor merge în sferturile de finală (câștigătoarele sferturilor de finală 1 și 3 vor fi gazde în semifinale). Cele patru calificate ajung în semifinale, iar ultimele două rămase vor juca finala. Toate meciurile din aceste trei faze se vor disputa într-o singură manșă.