​FCSB - Anderlecht, meci contând pentru etapa a 2-a a Grupei B din UEFA Conference League, este programat, joi, 15 septembrie, de la ora 22:00, şi va fi transmis în direct de Pro TV.

Minge de fotbalFoto: Ricardo Larreina / AFLO / Profimedia

FCSB a fost la un pas de un rezultat mare pe London Stadium, acolo unde a condus-o aproape 70 de minute pe West Ham United în primul meci din grupă, dar a pierdut, la final, scor 1-3, momentul decisiv fiind un penalty controversat primit de „ciocănari”.

Vicecampioana României este ultima în grupă în acest moment, dar păstrează şanse de a merge mai departe; prima clasată se califică direct în optimile de finală, în timp a doua clasată va juca în 16-imile de finală ale competiţiei cu una dintre echipele care termină pe locul 3 în grupele UEFA Europa League.

Între timp, trupa antrenată de Nicolae Dică a reușit doar o remiză în SuperLiga, 1-1 pe Arena Naţională cu FC Voluntari, şi după 10 etape ocupă doar locul 13 în clasament, cu opt puncte (FCSB a jucat doar opt meciuri; mai are de disputat două restanţe).

Gigi Becali a anunţat că va fi prezent pe Arena Națională, după o lungă perioadă în care a decis să privească meciurile echipei sale doar la TV: "O să merg și eu la meci. N-am mai fost de doi-trei ani. N-am emoții, mă duc ca la teatru! Ce va fi, va fi! Am vândut numai online 26.000 de bilete, şi mai este timp până la meci... Am luat bănuțul, la revedere! Mai iau 600.000 - 700.000 de euro din bilete! Acum putem să facem investiții, că avem de unde!".

Anderlecht a câștigat în prima etapă din grupă, 1-0 pe teren propriu cu Silkeborg, dar atmosfera la gruparea din capitala Belgiei este una extrem de tensionată: fanii au răbufnit după înfrângerea din campionat cu nou-promovata Westerlo și au mers în cantonamentul echipei, unde au cerut demisia antrenorului Felice Mazzu, instalat în vară în locul lui Vincent Kompany.

Anderlecht ocupă abia locul 10 în Pro League, cu 10 puncte acumulate în opt etape; după un început de sezon excelent, în care au eliminat-o pe Young Boys Berna în play-off-ul UEFA Conference League şi au acumulat trei victorii în primele patru etape, pentru alb-violeţi au urmat o remiză şi trei înfrângeri în ultimele patru meciuri din campionat.

Superbet oferă cota 1,57 pentru o victorie a gazdelor sau un egal în meciul FCSB - Anderlecht.

FCSB vs Anderlecht
1X

Cotă 1.57


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol