FCSB - FC Voluntari, meciul care închide etapa a 10-a a campionatului României, este programat, luni, 12 septembrie, la ora 21:00, şi va fi transmis în direct la Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Chagnard Guillaume/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

FCSB nu se regăseşte nici cu Nicolae Dică pe banca tehnică: roş-albaştrii au doar şapte puncte în şapte meciuri (o singură victorie în ultimele cinci partide din SupreLiga), iar în Conference League, unde au ajuns, totuşi, cu emoţii şi noroc, au cedat clar după minutul 70 al meciului cu West Ham United (1-3 după ce au condus cu 1-0).

„Așa greșeli am făcut şi în campionat. Noi avem meciul din campionat, apoi pregătim meciul din Europa. Trebuie să câștigăm și în campionat”, a declarat Nicolae Dică, sprijinit încă la nivel declarativ de patronul lui FCSB, Gigi Becali: „A riscat omul, eu îl susțin și cu asta, basta. Știți de ce-l susțin? Să vedem lucrurile cum stau. Eu am spus, înaintea acestui meci, că vreau să vedem unde ne aflăm. Suntem departe de ei”.

FC Voluntari este, la rândul ei, departe de parcursul din sezonul trecut, în care a acces în play-off, iar scaunul antrenorului Liviu Ciobotariu se clatină tot mai tare.

Ilfovenii vin după două înfrângeri consecutive, cu CFR Cluj, 0-4 (d), şi cu Rapid, 0-1 (a), iar cele opt puncte acumulate după nouă etape indică mai degrabă o viitoare luptă pentru evitarea retrogradării, mai ales că din lot au plecat jucători de bază ca Gabi Tamaș, Marius Briceag, Ion Gheorghe și Constantin Budescu.

„Nu este ușor, sezonul trecut eram obișnuiți cu rezultatele pozitive. Acum, aveam două înfrângeri la rând. Șase meciuri fără victorie.

Sezonul trecut au fost rezultate pozitive, aveam încredere în noi, staff-ul, jucătorii. În momentul în care nu vin victoriile, este clar că ceva te apasă și nu mai ai acea încredere”, a declarat Liviu Ciobotariu.

În cele patru partide directe din sezonul trecut, FCSB s-a impus de două ori în faţa celor de la FC Voluntari, iar două meciuri s-au terminat la egalitate, inclusiv ultimul, cel din play-off, care practic a scos gruparea lui Gigi Becali din lupta pentru titlu.

Superbet oferă cota 2,10 pentru ca gazdele să nu primească gol în meciul FCSB - FC Voluntari.

FCSB vs FC Voluntari



Cotă 2.10


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol