FC U Craiova 1948 - Rapid, meci contând pentru etapa a 10-a din prima ligă a României, se joacă, sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1, Prima TV, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Chagnard Guillaume/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

FC U Craiova 1948 pare să fi depăşit pasa proastă din etapele a 6-a şi, respectiv, a 7-a, iar cele patru puncte câştigate în ultimele două runde (1-0 acasă cu Sepsi şi 1-1 în deplasare cu „U” Cluj) au readus entuziasmul în cadrul trupei antrenate de Marius Croitoru.

Oltenii vor disputa partida cu liderul la zi al SuperLigii la Târgu Jiu, pe Stadionul „Tudor Vladimirescu”.

Din păcate pentru fanii din Bănie, argentinianul Juan Bauza are şanse mici să revină pe teren în această lună, iar în locul italianului Andrea Compagno, plecat la FCSB pentru 1,5 milioane de euro, a fost adus golgheterul la zi al campionatului din republica Moldova, nigerianul Jibril Ibrahimi, un atacant în vârstă de doar 19 ani, de la FC Sfântu Gheorghe Suruceni, pentru 250.000 de euro.

Rapid pare să se îndrepte spre o performanţă uriaşă în sezonul la capătul căruia îşi va aniversa centenarul: giuleștenii sunt pe locul 1, cu trei puncte peste a doua clasată, cu şapte victorii în nouă etape, şi merg la Tg. Jiu după o serie de patru victorii consecutive.

Adrian Mutu, acum adversar al echipei pe care a antrenat-o timp de patru luni în stagiunea precedentă, este foarte aproape de a deveni o legendă în Giuleşti, mai ales că lotul, întărit recent şi cu mijlocaşul belgian Xian Emmers, fost la Inter Milano, este unul dintre cele mai valoroase din SuperLigă.

„Lumea poate să vorbească de titlu, noi rămânem concentraţi şi încercăm de la meci la meci să progresăm. Suporterii pot să se gândească la lucruri măreţe, dar noi şi conducerea rămânem cu picioarele pe pământ”, a declarat Adrian Mutu.

FCU Craiova şi Rapid s-au întâlnit de trei ori în stagiunea precedentă. Oltenii au câştigat acasă (3-2) şi au remizat în deplasare (0-0) în sezonul regulat; tot ei s-au impus şi în play-out (3-2), de data aceasta pe terenul celor de la Rapid.

Superbet oferă cota 1,95 pentru ca ambele echipe să marcheze în meciul FC U Craiova 1948 - Rapid.

FC U Craiova 1948 vs Rapid



Cotă 1.95


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol