FC Barcelona şi Viktoria Plzen se întâlnesc, miercuri, 7 septembrie, de la ora 22:00, într-un meci din prima etapă a Grupei C din UEFA Champions League, în direct la Digi Sport 3, Prima Sport 3 şi Orange Sport 3.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

FC Barcelona începe să arate din ce în ce mai bine sub comanda lui Xavi, cu 10 puncte obţinute în cele patru runde disputate din La Liga (un sigur egal, chiar în prima etapă, acasă, cu Rayo Vallecano), dar adevăratul examen este Liga Campionilor, unde catalanii sunt într-o grupă de foc din care mai fac parte Inter Milano şi Bayern Munchen.

O victorie împotriva celor de la Viktoria Plzen ar fi importantă atât pentru a continua şirul bunelor evoluţii, dar mai ales pentru moral înaintea unei serii de foc contra lui Cadiz, Bayern Munchen și Elche.

Xavi a reușit să aducă jucători de înaltă calitate în timpul verii, în ciuda problemelor financiare, inclusiv pe Robert Lewandowski, care a marcat de cinci ori în ultimele trei meciuri din La Liga.

Viktoria Plzen vine pe „Camp Nou” neînvinsă în toate partidele oficiale disputate în sezonul actual.

Campioana Cehiei, antrenată din vara anului 2021 de Michal Bilek, un fost mijlocaş cu trei selecţii în echipa naţională, s-a calificat în grupele UEFA Champions League după ce a trecut în preliminarii de HJK Helsinki (2-1 în deplasare şi 5-0 acasă) şi de Şerif Tiraspol (2-1 în deplasare şi tot 2-1 acasă), apoi s-a impus în play-off în fața azerilor de la Qarabag (0-0 în deplasare şi 2-1 acasă).

În campionatul intern, Viktoria Plzen se află pe locul 2, cu cinci succese şi o remiză, la egalitate de puncte, 16, cu liderul Slavia Praga, dar are un meci mai puţin disputat.

Cele două echipe s-au aflat faţă în faţă ultima oară în sezonul 2011-2012 al Ligii Campionilor, când FC Barcelona a câştigat ambele meciuri cu Viktoria Plzen în Grupa H, 2-0 acasă şi 4-0 în deplasare.

Superbet oferă cota 2,35 pentru un penalty acordat în meciul FC Barcelona - Viktoria Plzen.

Barcelona vs Viktoria Plzen



Cotă 2.35


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol