Universitatea Craiova - Farul Constanţa, meciul care va închide etapa a 9-a a SuperLigii, se joacă, luni, 5 septembrie, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Universitatea Craiova vine după eșecul surprinzător din deplasarea de la Mediaș, 0-1 cu Hermannstadt (primul cu Mirel Rădoi pe banca tehnică), şi va avea din nou de luptat cu starea execrabilă a gazonului de la Drobeta Turnu Severin.

Oltenii ocupau abia locul 8 după opt etape (mai au şi o restanţă, acasă, cu Chindia Târgovişte), cu 11 puncte, la distanţă mare de primele clasate (Farul Constanţa, adversara de astăzi, are deja cu şapte puncte mai mult), astfel că, cel mai probabil, obiectivul oficial va fi accederea în cupele europene şi nu titlul visat de zeci de ani de fanii din Bănie.

„Sunt multe lucruri care pot fi luate în calcul pentru jocul slab, înclusiv terenul, însă nu vreau să le accept. Aș vrea să văd mai mult curaj.

Ar trebui să mă amendez pe mine, pentru că toate decizile pleacă de la staff-ul tehnic. Trebuie să ne analizăm întâi pe noi și abia după asta să trecem la jucători”, a spus Mirel Rădoi despre pasa proastă prin care trece Universitatea Craiova.

Farul Constanța are un start de sezon excelent: echipa lui Gică Hagi era lider neînvins după opt etape şi vine după o victorie categorică în faţa celor de la FCSB, scor 3-1 (a).

Dobrogenii au învins şi campioana CFR Cluj, tot cu 3-1 (d), iar singurele meciuri în care nu au marcat au fost cele cu Chindia şi Hermannstadt, ambele jucate pe teren propriu.

“Avem o echipă bună, cu jucători buni în fiecare compartiment. Dar călătoria e lungă, drumul e lung. Trebuie să ne echilibrăm și să rămânem cu picioarele pe pământ.

Noi nu avem bani de transferuri cum au alții. Suntem obligați să vindem jucători. De aceea sunt precaut. Cred eu că avem un lot bun, cu internaţionali și jucători care au ieşit campioni. Asta înseamnă că eu sunt bun”, a explicat Gică Hagi parcursul celor de la Farul Constanţa.

Superbet oferă cota 1,65 pentru un egal sau o victorie a celor de la Farul Constanţa în meciul cu Universitatea Craiova.

U Craiova vs Farul

X2
Cotă
1.65

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol