FC Argeş şi Hermannstadt se întâlnesc, luni, 5 septembrie, de la ora 18:45, într-o partidă contând pentru etapa a 8-a din SuperLigă, în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 2 şi Orange Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Chagnard Guillaume/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

FC Argeş vine după o serie de trei meciuri fără înfrângere, 1-0 cu CS Mioveni (d), 2-1 cu Chindia Târgovişte (a) şi 0-0 cu FC Botoşani (d), astfel că „vulturii alb-violeţi” continuă se se claseze pe o poziţie de play-off, locul 5 după opt etape.

Piteştenii au avut un program lejer însă, urmând ca abia în ultimele etape din tur să le întâlnească, printre altele, pe FCSB, Universitatea Craiova, Farul Constanţa și CFR Cluj.

Din acest motiv, antrenorul echipei, Andrei Prepeliţă, vrea să mai aducă doi jucători.

„Mi-aș mai dori unul sau doi jucători, nu neapărat valoric. Campionatul este lung, iar noi, ca și lot, avem 19 jucători, plus cei doi „under 21”.

Oricând pot interveni accidentări, suspendări. Sperăm să ne mișcăm în aceste zile care au mai rămas până pe 6 septembrie, ultima zi de transferuri”, a spus Andrei Prepeliţă.

Hermannstadt continuă să facă senzaţie în acest debut de campionat. Deşi este o echipă nou promovată şi s-a confruntat cu mari probleme financiare, jucătorii antrenaţi de Marius Măldărăşanu sunt neînvinşi, iar în ultimele două meciuri au remizat cu FCSB, 2-2 (d), şi au trecut de Universitatea Craiova, 1-0 (a).

Cu 13 puncte şi pe un loc de play-off, sibienii visează frumos, mai ales că au începuz să vină şi banii.

„Dacă un sportiv joacă cu întârzieri salariale, nu înseamnă că atunci când își primește banii nu mai joacă. Se simte liniștea pentru că sunt premise pozitive pe viitor.

Degeaba dai banii acum și apoi lucrurile vor fi ca înainte. Mai pierzi și jucători. Jucătorii nu știau ce se va întâmpla, își doreau să prindă o echipă. Sunt multe lucruri urâte plecate chiar din oraș. Mă bucur că nu sunt reale și că cei doi patroni au făcut tot posibilul ca să regleze anumite lucruri”, a spus Marius Măldărăşanu.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară pe prima scenă a fotbalului românesc în sezonul 2020-2021, la capătul căruia sibienii au retrogradat: Hermannstadt s-a impus de două ori acasă (o dată în sezonul regulat şi o dată în play-out) şi au remizat pe terenul lui FC Argeş (în sezonul regulat).

Superbet oferă cota 1,35 pentru ca FC Argeş să marcheze măcar un gol în meciul cu Hermannstadt.

FC Argeş vs Hermannstadt



Cotă 1.35


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol