​Leicester şi Manchester United se întâlnesc, joi, 1 septembrie, de la ora 22:00, într-un meci din etapa a 5-a a campionatului Angliei, transmis în direct de Digi Sport 2 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Chagnard Guillaume/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Leicester, echipa care câştiga surprinzător titlul de campioană în 2016 şi devenea, în anii următori, o prezenţă obişnuită în grupele Champions League sau Europa League, pare să fi revenit la statutul de echipă mică: „vulpile” au acumulat un singur punct în primele patru etape (trei înfrîngeri în ultimele trei partide) şi ocupă ultimul loc în clasament.

Trupa pregătită de Brendan Rogers și-a ratat toate obiectivele şi în sezonul trecut, când a terminat campionatul doar pe locul 8.

În plus, Leicester nu a reuşit nici un transfer important în această vară, ba, mai mult, l-a pierdut pe portarul danez Kasper Schmeichel (plecat liber de contract la Nice), astfel că fanii echipei au toate motivele să fie îngrijoraţi pentru menţinerea în Premier League.

Manchester United, în schimb, a depăşit startul dezastruos de sezon (1-2 acasă cu Brighton şi 0-4 în deplasare cu Brentford), reuşind două victorii importante, 2-1 acasă cu Liverpool şi 1-0 în deplasare cu Southampton, în ambele meciuri Cristiano Ronaldo fiind lăsat pe banca de rezerve.

Erik ten Hag începe din nou să viseze la Top 4, mai ales că în vară au fost aduşi Tyler Malacia (fundaș stânga, de la Feyenoord), Christian Eriksen (mijlocaș central, de la Brentford) și Lisandro Martinez (fundaș central, de la Ajax Amsterdam), iar acum câteva zile a ajuns pe „Old Trafford” şi Casemiro (mijlocaş central, de la Real Madrid).

În ultimele 10 meciuri directe, Leicester s-a impus de trei ori, Manchester United a câştigat patru partide, iar trei întâlniri s-au terminat la egalitate.

Totuşi, „diavolii” n-au mai câştigat deloc în ultimele cinci partide directe, iar în sezonul trecut, Leicester s-a impus acasă cu 4-2 şi a remizat în retur, 1-1 în deplasare.

Superbet oferă cota 1,55 pentru ca ambele echipe să marcheze în meciul Leicester - Manchester United.

Leicester vs Manchester United



Cotă 1.55


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol