Farul Constanţa şi FCSB se întâlnesc, miercuri, 31 august, de la ora 22:00, într-un meci contând pentru etapa a 8-a a SuperLigii, transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Chagnard Guillaume/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Farul Constanţa este fără înfrângere în acest campionat, iar după primele şapte etape s-a instalat în fotoliul de lider, cu 15 puncte acumulate după patru victorii şi trei egaluri.

Trupa lui Gică Hagi pare să fi revenit la postura de acum câţiva ani, când se bătea la titlu sau, măcar, la cupele europene („marinarii” n-au mai văzut Europa de patru sezoane).

Intrarea în prima echipă a lui Denis Alibec, dar şi revenirile lui Louis Munteanu de la Fiorentina şi Tudor Băluţă de la Brighton au făcut din nou din echipa dobrogeană una de top.

„Demonstrăm că avem potențial. Nu e ușor să câștigi la campioana României. Ne-am adaptat la stilul lor, am jucat mai direct, ne-am luptat.

Jucătorii au făcut un meci bun și cel mai important e că de două meciuri revenim în meci, după ce luăm gol. Suntem acolo, ne luptăm, dar trebuie să rămân cu picioarele pe pământ și să găsesc în continuare soluții”, a spus Gică Hagi după victoria din etapa trecută, 3-1 pe terenul campioanei CFR Cluj.

FCSB continuă să aibă probleme mari în SuperLigă: doar şapte puncte acumulate în şase meciuri (are o restanţă cu FC Botoşani în deplasare), cu o singură victorie pentru echipa pregătită de Nicolae Dică.

Din acest motiv, Gigi Becali a băgat din nou mâna în buzunar şi a scos 1,5 milioane de euro pentru Andrea Compagno, atacantul italian care s-a remarcat la FC U Craiova 1948, golgheterul actualei ediţii de campionat, cu cinci reuşite.

Andrea Compagno, 26 de ani, a început fotbalul la Catania, club care l-a împrumutat, în anii de început ai carierei, la Due Torri sau Pinerolo.

A mai trecut pe la SSD Argentina Arma, Borgosesia, Nuorese, pentru ca în 2018 să semneze cu Tre Fiori, alături de care a câștigat titlul și cupa în San Marino, fiind și golgheterul campionatului în sezonul 2018-2019, cu 22 de reușite.

În iulie 2020 a ajuns la F U Craiova 1948, pentru care a marcat 26 de goluri în 60 de partide de Liga 2, Liga 1 și Cupa României.

În ultimele 10 meciuri directe, Farul Constanţa a câştigat unul singur, două s-au terminat la egalitate, iar FCSB s-a impus de şapte ori.

Superbet oferă cota 1,90 pentru ca ambele echipe să marcheze în meciul Farul Constanţa - FCSB.

Farul vs FCSB



Cotă 1.90


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol