Inter Milano și US Cremonese se întâlnesc, marți, 30 august, de la ora 21:45, pe „San Siro”, într-un meci din etapa a 4-a a campionatului Italiei, în direct la Digi Sport 3, Prima Sport 3 și Orange Sport 3.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Inter Milano pare a avea o misiune facilă în faţa nou-promovatei Cremonese, echipă care se afla încă în căutarea primului punct în Serie A, mai ales că în etapa următoare va fi oaspete în derby-ul cu AC Milan.

„Ner-azzurii” au rămas cu datorii către fani după dezamăgirea stagiunii precedente, în care AC Milan i-a suflat titlul în ultimele etape.

Întărită cu Romelu Lukaku (atacant, împrumutat pentru un an de la Chelsea), Andre Onana (portar, liber de contract, de la Ajax Amsterdam) și Henrikh Mkhitaryan (mijlocaș ofensiv, liber de contract, de la AS Roma), trupa antrenată de Simone Inzaghi a câştigat primele meciuri din acest sezon, 2-1 în deplasare cu Lecce şi 3-0 acasă cu Spezia, dar a cedat în primul derby al sezonului, 1-2 pe „Olimpico” în faţa lui Lazio Roma.

Cremonese a revenit în Serie A după 26 de ani, la capătul unui sezon în care a terminat pe locul 2 în Serie B, dar cu toate acestea, antrenorul Fabio Pecchia a demisionat şi a plecat la Parma, iar în locul său a venit Massimiliano Alvini, de la Perugia.

Startul de campionat a fost unul catastrofal: trei înfrângeri în trei meciuri, 2-3 cu Fiorentina (d), 0-1 cu AS Roma (d) şi 1-2 cu Torino (a).

Ionuţ Radu, împrumutat chiar de la Inter Milano, a fost integralist în toate partidele, iar după gafa imensă cu Fiorentina a fost cel mai bun om al echipei sale cu AS Roma (când a fost lăudat de Jose Mourinho) şi Torino.

În schimb, Vlad Chiricheş a lipsit de la ultima partidă, din cauza unei accidentări suferite la încălzire.

Ultimul meci direct dintre cele două echipe a fost un amical din 2011, când Inter Milano s-a impus cu 4-1 în faţa lui Cremonese.

Superbet oferă cota 1,47 pentru ca Inter să se afle în avantaj atât la pauză, cât şi la finalul meciului cu Cremonese.

Inter vs Cremonese



Cotă 1.47


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol