Rapid - „U” Cluj, meci contând pentru etapa a 8-a din SuperLigă, se joacă, marţi, de la ora 22:00, în Giuleşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Chagnard Guillaume/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rapid este pe val după victoria de la Sf. Gheorghe, cu Sepsi (2-1), iar Giuleştiul visează la o performanţă uriaşă la finalul sezonului în care va aniversa Centenarul.

„În fotbal câștigi sau pierzi, vine etapa următoare și trebuie să încerci să ai continuitate, să câștigi. Atunci când e vorba de o echipă mare, ca Rapid, trebuie să câștigi etapă de etapă. Adrian Mutu are în componența lotului jucători foarte buni, care pot face diferența”, a declarat preşedintele alb-vişiniilor, Daniel Niculae.

Paradoxal, trupa lui Adrian Mutu a înregistrat rezultate foarte bune în meciurile cu echipele de top ale SuperLigii (victorii cu FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi) şi a avut probleme cu adversari mai slab cotaţi (înfrângere cu Petrolul Ploieşti).

„U” Cluj a ratat startul de sezon şi a acumulat doar trei puncte în primele şapte etape, fără a cunoaşte, încă, gustul victoriei.

Rezultatele proaste au dus la schimbarea lui Erik Lincar cu Eugen Neagoe, care are obiective mari cu „şepcile roşii”: „Pot să promit că voi face tot ce depinde de mine ca această echipă să arate tot mai bine, să rămânem în prima ligă în acest sezon, iar anul viitor vom putea ajunge în play-off fără doar și poate. Dacă nu vom ajunge în play-off, eu părăsesc corabia”.

„Geană” a debutat pe banca tehnică a ardelenilor cu o remiză obţinută pe terenul celor de la FC Voluntari (0-0), dar Rapid este o echipă de alt calibru şi în plină formă.

Ultimul meci direct între cele două echipe a avut loc în sezonul 2020-2021 din sezonul regulat al Ligii 2, când Rapid s-a impus, acasă, cu 1-0 în faţa lui „U” Cluj.

Superbet oferă cota 1,75 pentru un succes al celor de la Rapid în meciul cu „U” Cluj.

Rapid vs „U” Cluj
1

Cotă 1.75


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol