UTA Arad și FC U Craiova 1948 se întâlnesc, vineri, 26 august, de la ora 21:30, într-un meci contând pentru etapa a 7-a din SuperLiga, transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 2 şi Orange Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Chagnard Guillaume/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

UTA Arad are un start dezamăgitor de campionat, cu numai şapte puncte acumulate după şase etape, iar play-off-ul, obiectivul declarat al lui Ilie Poenaru este tot mai departe.

Mai mult, unii jucători sunt nemulţumiţi de metodele de lucru ale antrenorului, astfel că au cerut de urgenţă o şedinţă cu şefii clubului.

Nici la nivel administrativ lucrurile nu sunt tocmai bune, existând tot mai multe certuri între actualul proprietar al clubului şi un grup de posibili investitori.

În plan sportiv, „Bătrâna Doamnă” l-a pierdut pe David Miculescu, plecat la FCSB, iar în locul acestuia a fost adus Virgiliu Postolachi, internaţionalul din Republica Moldova crescut de Paris Saint Germain şi care, la un moment dat, era luat în calcul de FRF pentru naturalizare, cu scopul de a juca pentru echipa naţională a României.

FC U Craiova 1948 are şi ea un parcurs mult sub aşteptările patronului şi ale fanilor. Oltenii au tot şapte puncte după primele şase etape şi, chiar dacă jocul echipei arată destul de bine, rezultatele sunt cele care îi asigură postul lui Marius Croitoru.

Adrian Mititelu l-a asigurat pe antrenor de tot sprijinul său, dar îndepărtarea de play-off ar putea schimba situaţia.

Mai ales că, în vară, lotul a fost întărit serios, cu nume de marcă precum Ricardo Grigore, Aurelian Chițu, Gabriel Enache, Andre Duarte, Yassime Bahassa şi, mai ales, Kyriakos Papadopoulos, internaţional grec, fost la Olympiakos Pireu, Bayer Leverkusen, Schalke şi Hamburger SV.

UTA Arad şi FC U Craiova 1948 s-au întâlnit de trei ori în sezonul trecut: în sezonul regulat UTA a câştigat la Arad (1-0), iar în retur a fost 1-1 la Craiova; în play-out, oltenii s-au impus pe teren propriu (1-0).

Superbet oferă cota 2,00 pentru ca ambele echipe să marcheze în meciul UTA Arad - FC U Craiova 1948.

UTA vs FC U Craiova



Cotă 2.00


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol