PSV Eindhoven şi Glasgow Rangers se întâlnesc, miercuri, 24 august, de la ora 22:00, într-un meci contând pentru manşa a doua a play-off-ului UEFA Champions League, transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Chagnard Guillaume/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

PSV Eindhoven - Glasgow Rangers este cea mai echilibrată şi spectaculoasă „dublă” din play-off-ul UEFA Champions League; în tur, scorul a fost egal, 2-2, după ce olandezii au deschis scorul, iar scoţienii au revenit şi au trecut la un moment dat în avantaj (Colak 40, Lawrence 70 / Sangare 37, Obispo 78).

PSV Eindhoven are şase puncte din două meciuri în campionat (4-1 acasă cu Emmen şi 5-2 în deplasare cu Go Ahead Eagles Deventer) şi şi-a amânat partida din etapa a 3-a cu Volendam.

Fără titlu din sezonul 2017-2018, trupa antrenată de fostul mare atacant olandez Ruud van Nistelrooy (instalat în vară, după un stagiu la echipa de tineret) are ca principal obiectiv campionatul, mai ales că în Supercupă a trecut 5-3 de Ajax Amsterdam.

În turul trei preliminar al Ligii Campionilor, PSV Eindhoven a eliminat după prelungiri pe AS Monaco (1-1 în deplasare și 3-2 acasă).

Glasgow Rangers vine după un sezon european excelent, în care a jucat finala UEFA Europa League, pierdută la penalty-uri în faţa lui Eintracht Frankfurt (1-1 după 90 şi, respectiv 120 de minute, 4-5 după loviturile de departajare).

În preliminarii a trecut spectaculos în turul trei de Union St. Gilloise (locul 2 în ultimul campionat al Belgiei), 0-2 în deplasare şi un senzaţional 3-0 pe teren propriu.

În campionatul intern, Glasgow Rangers a făcut primul pas greşit, 2-2 în deplasare cu Hibernian, după ce câştigase primele trei meciuri (2-1 în deplasare cu Livingston, 2-0 cu Kilmarnock şi 4-0 cu St. Johnstone, ambele acasă).

Vicecampioana Scoţiei este antrenată tot de un olandez, Giovanni van Bronckhorst, fost jucător al lui Glasgow Rangers între 1998 şi 2001, alături de care şi-a trecut în palmares două titluri, două Cupe ale Scoţiei şi o Cupă a Ligii.

Superbet oferă cota 1,67 pentru ca ambele echipe să marcheze în meciul PSV Eindhoven - Glasgow Rangers.

PSV Eindhoven vs Glasgow Rangers
Cotă



1.67


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol