Lille - PSG, meciul care aduce față în față ultimele două campioane ale Franței, este programat, duminică, 21 august, de la ora 21:45, în etapa a 3-a din Ligue 1, în direct la Digi Sport 4 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Lille a schimbat antrenorul în această vară, când l-a instalat pe portughezul Paulo Fonseca, fost, printre altele, la FC Porto, Şahtior Doneţk şi AS Roma.

Plecările lui Sven Botman (fundaș central, la Newcastle), Renato Sanches (mijlocaş central, chiar la Paris Saint Germain) şi Zeki Celik (fundaş dreapta, la AS Roma) au fost suplinite de venirile lui Mohamed Bayo (atacant, de la Clermont Foot) şi Remy Cabella (mijlocaş ofensiv, de la Montpellier).

Trupa din nordul Franţei, care a terminat stagiunea trecută pe locul 10 din 20 şi a ratat, astfel, cupele europene, a debutat în noul sezon cu o victorie categorică, 4-1 acasă cu Auxerre, după care a remizat cu emoţii, 1-1, în deplasare, cu FC Nantes.

PSG are, de asemenea, un nou antrenor în acest sezon, Cristophe Galtier, campion cu Lille acum doi ani şi care anul trecut a stat pe banca tehnică a celor de la Nice.

Deşi parizienii au câştigat detaşat sezonul trecut de Ligue 1, Mauricio Pochettino a fost demis din cauza ratării celui mai important obiectiv, trofeul Champions League.

Lotul lui PSG a fost întărit în această vară cu vedete ca Renato Sanches (adus chiar de la Lille), Nordi Ekitike, Vitor Machado Ferreira „Vitinha” și Hugo Mukiele, dar toate lumea mizează pe tripleta ofensivă Messi - Mbappe - Neymar.

Ca de obicei, Paris Saint Germain se concentrează pe Ligue 1 doar până la startul UEFA Champions League, astfel că, în primele două etape, a bifat două victorii concludente, 5-0 în deplasare cu Clermont Foot şi 5-2 acasă cu Montpellier.

Cele două cluburi s-au întâlnit de 88 de ori în Ligue 1: PSG a câştigat de 33 de ori, Lille s-a impus în 30 de meciuri, iar alte 25 de partide s-au încheiat la egalitate.

În stagiunea trecută, Paris Saint Germain a câştigat ambele meciuri cu Lille, 2-1 acasă şi 5-1 în deplasare.

Superbet oferă cota 1,50 pentru o victorie a lui PSG în meciul cu Lille.

Lille vs PSG
2


Cotă 1.50


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol