​CS Mioveni - FC Argeş, meci din etapa a 6-a a SuperLigii, se joacă, sâmbătă, 19 august, de la ora 18:00, şi va fi în direct la Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Chagnard Guillaume/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

SuperLiga deschide etapa a 6-a cu derby-ul judeţului Argeş, între două echipe care vin după meciuri mai puţin reuşite, CS Mioveni, locul 16, ultimul, cu un punct, şi FC Argeş, locul 13, cu şase puncte.

CS Mioveni tocmai a terminat o serie în care a întâlnit primele trei clasate în stagiunea precedentă, din care a ieşit cu doar un punct: 2-4 cu CFR Cluj (d), 1-1 cu FCSB (a) şi 0-1 cu Universitatea Craiova (d).

În acest timp, trupa antrenată de Alexandru Pelici a realizat un schimb de jucători cu FCSB: l-a cedat pe Bogdan Rusu pentru 100.000 de euro şi l-a primit pe Mihai Lixandru, sub formă de împrumut (tot sub formă de împrumut a jucat și sezonul trecut la CS Mioveni).

FC Argeş Piteşti, echipă care în sezonul trecut a prins play-off-ul, a schimbat radical lotul în această vară, dar rezultatele sunt departe de aşteptări.

„Vulturii” au pierdut ultimele două meciuri, 1-2 cu Rapid (d) şi 0-2 cu FC U Craiova 1948 (a), astfel că au ajuns pe locul 13 în clasament, iar scaunul antrenorului Andrei Prepeliţă începe să se clatine.

Mai mult, este posibil ca „alb-violeţii” să-l piardă şi pe Alexandru Işfan, cel mai bun jucător al lor în acest start de sezon, dorit de CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova.

Cele două echipe s-au întâlnit de 14 ori până acum, în primele două ligi ale României: CS Mioveni a câştigat cinci meciuri, FC Argeş s-a impus de şase ori, iar trei partide s-au încheiat la egalitate.

În stagiunea trecută, în sezonul regulat, la Mioveni s-a înregistrat o remiză (0-0), iar la Piteşti s-a impus FC Argeş (1-0).

Superbet oferă cota 1,55 pentru cel puţin două goluri marcate în meciul CS Mioveni - FC Argeş.

CS Mioveni vs FC Argeș
Cotă



1.55


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol