Liverpool şi Crystal Palace se întâlnesc, luni, 15 august, de la ora 22:00, în etapa a doua a campionatului Angliei, partida urmând a fi transmisă în direct la Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Pontul zileiFoto: Profimedia

Liverpool a câștigat ambele cupe interne în stagiunea trecută (EFL Cup și FA Cup) și a fost la un pas de titlu în Premier League (locul 2, la un punct în urma lui Manchester City) și de trofeul Ligii Campionilor (0-1 în finala de la Paris cu Real Madrid).

Jurgen Klopp i-a pierdut în această vară pe Sadio Mane (plecat la Bayern Munchen pentru 32 de milioane de euro), Neco Williams (ajuns la Nottingham Forest pentru 20 milioane de euro), Takumi Minamino (transferat la AS Monaco pentru 15 milioane de euro) şi Divock Origi (plecat liber de contract la AC Milan).

În schimb, ca nume importante, pe „Anfield Road” au ajuns Darwin Nunez, de la Benfica Lisabona, pentru care s-au plătit 75 de milioane de euro (plus bonusuri de performanţă de alte 25 de milioane) şi Fabio Carvalho, de la Fulham (pentru 6,5 milioane de euro, plus alte 3,5 milioane de euro din bonusuri de preformanţă).

Crystal Palace a reuşit un sezon excelent sub comanda lui Patrick Vieira, locul 12 în stagiunea trecută.

La nivelul lotului, în această vară, nu au existat mutări spectaculoase: plecarea lui Cheikhou Kouyate (final de contract) a fost rezolvată prin venirea lui Cheick Doucoure de la RC Lens, o altă sosire interesantă fiind cea a lui Chirs Richards de la Bayern Munchen (împrumutat sezonul trecut la Hoffenheim).

„Cormoranii” caută prima victorie din noul sezon în Premier League, după ce, în prima etapă, au remizat, 2-2, pe terenul nou promovatei Fulham, în timp ce „vulturii” au început stagiunea cu o înfrângere, 0-2 acasă cu Arsenal Londra.

Liverpool a câştigat ultimele 10 partide directe cu Crystal Palace, iar în ultimele nouă au marcat cel puţin două goluri.

În sezonul trecut, Liverpool s-a impus în faţa lui Crystal Palace cu 3-1 în deplasare şi cu 3-0 acasă.

Superbet oferă cota 1,67 pentru o victorie a lui Liverpool în faţa lui Crystal Palace şi cel puţin trei goluri marcate în meci.

Premier League: Liverpool vs Crystal Palace
Cotă
Victorie Liverpool
1,67

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol