Juventus - Sassuolo, meci contând pentru prima etapă din campionatul Italiei, se joacă, luni, 15 august, de la ora 21:45, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Prima Sport 2 şi Orange Sport 2.

Pontul zileiFoto: Profimedia

Juventus vine după un sezon dezastruos, primul după 11 ani în care nu a câştigat nici măcar un trofeu şi al doilea consecutiv fără titlu în Serie A, astfel că presiunea pe antrenorul Massimiliano Allegri este una imensă.

„Bătrâna Doamnă” i-a pierdut în această vară pe Matthijs de Ligt (plecat la Bayern Munchen pentru 67 de milioane de euro, plus alte 10 milioane de euro din bonusuri de performanţă), Paulo Dybala (ajuns liber de contract la AS Roma) și Merih Demiral (pentru care Atalanta, unde era împrumutat, a activat clauza de transfer definitive de 20 de milioane de euro).

Au venit, în schimb, Paul Pogba şi Angel Di Maria (liberi de contract, de la Manchester United, respective, de la PSG), Filip Kostic (de la Eintracht Frankfurt pentru 20 de milioane de euro), plus fundaşul central Gleison Bremer (adus de la rivala locală Torino pentru 41 de milioane de euro, plus bonusuri de performanţă de alte 9 milioane de euro).

Sassuolo a terminat stagiunea precedentă pe locul 11, dar noul sezon se anunţă unul de foc pentru trupa antrenorului Alessio Dionisi, în condiţiile în care au plecat mai mulţi jucători importanţi, precum Gianluca Scamacca, golgheterul echipei cu 16 reuşite (West Ham United, 36 de milioane de euro), Filip Djuricic (Sampdoria, liber de contract) sau Vlad Chiricheş (Cremonese, sumă de transfer confidenţială).

A venit, în schimb, Agustin Alvarez, un atacant uruguayan de la Penarol Montevideo, cu un singur gol marcat în ultimele 22 de meciuri!

De altfel, Sassuolo a început cu stângul noul sezon oficial, echipa fiind eliminată de Modena în Cupa Italiei.

În ultimele 10 partide directe, Juventus s-a impus de şapte ori, Sassuolo doar o dată, iar două meciuri s-au încheiat la egalitate.

În sezonul trecut, Juventus a câştigat ambele dueluri cu Sassuolo, de fiecare dată cu 2-1.

Superbet oferă cota 1,65 pentru cel mult trei goluri marcate în partida dintre Juventus şi Sassuolo.

Serie A: Juventus vs Sassuolo
Cotă
Cel mult trei goluri marcate
1,65

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol