FCSB şi Chindia Târgovişte se întâlnesc, duminică, 14 august, pe Arena Naţională, de la ora 21:30, într-un meci contând pentru etapa a 5-a din SuperLiga, transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Pontul zileiFoto: Profimedia

FCSB face furori în Europa, acolo unde tocmai s-a calificat în play-off-ul din Conference League, după o dublă victorie cu 1-0 în faţa celor de la Dunajska Streda (Slovacia), dar în SuperLiga ocupă un ruşinos loc 13, cu doar 3 puncte obţinute în 4 etape, toate ca urmare a unor rezultate de egalitate!

Gigi Becali a reacţionat rapid după ce l-a vândut pe Florin Tănase la Al Jazira Dubai (EAU), aducând cinci jucători cu banii încasaţi: Marco Dulca, Eduard Radaslavescu, David Miculescu, Radu Boboc şi Bogdan Rusu.

FCSB încă nu a câștigat în SuperLigă, dar Nicolae Dică speră să spargă gheață în duelul Chindia Târgoviște, penultima în clasament, cu doar două puncte acumulate după patru etape şi echipa cu a doua cea mai slabă apărare din campionat.

Chindia Târgovişte s-a salvat dramatic de la retrogradare în stagiunea trecută, după ce a trecut la loviturile de departajare de Concordia Chiajna, la baraj, dar pare a avea o misiune imposibilă în acest sezon, mai ales că în vară au plecat trei titulari exponenţiali, Paul Iacob, Daniel Florea şi Andrei Piţian, plus antrenorul Emil Săndoi, înlocuit cu Adrian Mihalcea, iar săptămâna trecută Marco Dulca a ajuns tocmai la adversara de astăzi, FCSB!

Dâmboviţenii au remizat acasă cu Hermannstadt şi în deplasare cu FC Farul Constanţa, la care se adaugă înfrângerile cu FC Botoşani (d) şi CFR Cluj (a), astfel că scaunul lui Adrian Mihalcea se clatină tot mai serios!

În ultimele 10 meciuri directe, FCSB (inclusiv perioada în care se numea Steaua) s-a impus de 9 ori, iar o partidă s-a încheiat la egalitate.

În sezonul trecut, FCSB a câştigat ambele întâlniri cu Chindia Târgovişte, 1-0 (d) şi 3-2 (a).

În actualul campionat, cele două echipe încă nu au câștigat vreun meci, dar presiunea mai mare este pe cei de la FCSB, care speră să oprească seria de titluri a lui CFR Cluj.

Superbet oferă cota 2,25 pentru ca FCSB să înscrie în fiecare din cele două reprize ale meciului cu Chindia Târgovişte.

SuperLiga: FCSB vs Chindia Târgovişte
Cotă
FCSB înscrie în fiecare din cele două reprize
2.25

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol