Osasuna și FC Sevilla se întâlnesc, vineri, 12 august, de la ora 22:00, în meciul care deschide sezonul 2022-2023 al campionatului Spaniei, în direct la Digi Sport 4, Prima Sport 3 şi Orange Sport 2.

Pontul zileiFoto: Profimedia

Osasuna a terminat stagiunea trecută pe locul 10, în condiţiile în care în ultimele şase etape nu a câştigat nici măcar un meci!

"Los Rojillos" sunt antrenaţi de Jagoba Arrasate, un fost fotbalist care a evoluat în ligile regionale şi care a preluat echipa în vara anului 2018, în liga secundă, reuşind promovarea în primul său sezon la Pamplona, de pe locul 1!

Au urmat trei sezoane în La Liga, cu două locuri 10 şi un loc 11, fără pretenţii de cupe europene, dar şi fără emoţii legate de retrogradare.

Lotul a fost întărit considerabil în această vară. Jucătorii importanți au fost păstrați, inclusiv Chimy Avila și Ante Budimir, oamenii de gol ai echipei, şi au fost aduși Ruben Pena și Moi Gomez de la Villarreal, precum şi Aitor Fernandez de la Levante.

FC Sevilla a încheiat sezonul precedent pe locul 4 în La Liga, din cauza unui final de campionat slab, în condiţiile în care a cochetat aproape tot timpul cu podiumul.

Până la urmă, obiectivul accederii în Liga Campionilor a fost atins, "Rojiblancos" urmând să joace direct în faza grupelor.

Trupa lui Julen Lopetegui l-a adus în această vară pe fundaşul central Marcao de la Galatasaray, dar au fost pierduți doi oameni foarte importanți din defensivă, Jules Kounde (FC Barcelona) și Diego Carlos (Aston Villa).

În flancul stâng a fost împrumutat Alex Telles de la Manchester United, iar în ultimele zile de transferuri a venit Isco, liber de contract după ce s-a despărțit de Real Madrid.

De la revenirea Osasunei în La Liga, cele două echipe s-au întâlnit de şase ori: Sevilla a câştigat patru meciuri, iar două partide s-au încheiat la egalitate.

Superbet oferă cota 1,38 pentru un egal sau o victorie a celor de la Sevilla în meciul de la Pamplona cu Osasuna.

La Liga: Osasuna vs FC Sevilla
Cotă
Victorie FC Sevilla sau egal
1,38

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol