FC Argeş - FC U Craiova 1948, meciul care deschide etapa a 5-a din SuperLigă, este programat, vineri, 12 august, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Pontul zileiFoto: Profimedia

FC Argeş nu a făcut nici un pas greşit pe teren propriu în acest campionat, cucerind cele şase puncte pe care le are în clasament după victoriile cu UTA Arad (2-0) şi „U” Cluj (3-1).

De data aceasta, adversarul este unul de altă categorie, FC U Craiova 1948, care vine însă în Trivale după ce a pierdut derby-ul local cu Universitatea Craiova (1-2) şi cu doar patru puncte adunate în primele patru etape.

Alb-violeţii n-au contat în deplasare (0-4 cu Sepsi şi 1-2 cu Rapid), dar trupa lui Andrei Prepeliţă pare invincibilă acasă.

În plus, „vulturii” tocmai au dat lovitura după ce au reuşit să cumpere de la CS Mioveni cele 45% din drepturile federative ale lui Alexandru Işfan pentru 200.000 de euro.

„O veste bună pentru suporterii echipei FC Argeș: Alex Ișfan este 100% al nostru! Ne dorim să continue seria evoluțiilor foarte bune din acest debut de campionat și să construim o echipă puternică la Pitești!”, a anunțat primarul oraşului, Cristian Gentea

FC U Craiova 1948 are o singură victorie în această stagiune, chiar în faţa campioanei CFR Cluj, şi un egal cu FCSB, dar chiar şi aşa, obiectivul antrenorului Marius Croitoru, accederea în play-off, este încă departe.

Cu câteva noutăţi de marcă, precum Ricardo Grigore, Aurelian Chițu, Gabriel Enache, Andre Duarte, Yassime Bahassa şi, mai ales, Kyriakos Papadopoulos, internaţional grec, fost la Olympiakos Pireu, Bayer Leverkusen, Schalke şi Hamburger SV, „Craiova lui Mititelu” face spectacol, dar nu şi puncte!

FC Argeş şi FC U Craiova 1948 şi-au împărţit victoriile în sezonul trecut, fiecare câştigând cu 1-0 pe teren propriu.

Superbet oferă cota 1,53 pentru o victorie a lui FC Argeş sau un egal în meciul cu FC U Craiova 1948.

SuperLiga: FC Argeş vs FC U Craiova 1948
Cotă
Victorie FC Argeş sau egal
1,53

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol