FCSB - Dunajska Streda, meci contând pentru manşa a doua a turului trei preliminar din Conference League, este programat, joi, 11 august, de la ora 20:30, şi va fi transmis în direct la Pro TV.

Pontul zileiFoto: Profimedia

FCSB n-a depăşit letargia din întrecerea internă nici după venirea lui Nicolae Dică în locul lui Anton Petrea: a remizat, cu noroc, în deplasarea de la CS Mioveni, scor 1-1, şi rămâne fără victorie în SuperLigă după patru etape!

Echipa are însă altă faţă în Europa, acolo unde după victoria cu Saburtalo Tbilisi (4-2) de pe Arena Naţională a urmat un nou succes, în deplasare, 1-0 cu Dunajska Streda, în prima manşă din turul trei preliminar al Conference League.

Deşi FCSB a câştigat în Slovacia şi doar un dezastru ar împiedica-o să se califice mai departe, interesul pentru acest meci este unul enorm, fiind posibil să se joace cu „casa închisă”!

Din păcate, FCSB va închide peluza unde obişnuia să stea galeria, din cauza unei sancţiuni primite de la UEFA.

Dunajska Streda a început să apară în prim-plan în ultimii ani, după implicarea Guvernului Ungariei, localitatea cu acelaşi nume fiind una în care etnicii maghiari reprezintă 70% din cei aproape 22.000 de locuitori.

Practic, echipa din Slovacia este echivalentul lui Sepsi Sf. Gheorghe din România şi al lui FK Backa Topola din Serbia, o echipă eliminată dramatic de FCSB în 2020 în preliminariile Europa League, 3-3 după 90 de minute, 6-6 după 120 de minute şi 5-4 la penalty-uri (s-a jucat un singur meci, în Serbia).

Slovacii au ajuns în turul trei preliminar din Conference League după ce au trecut de Cliftonville (Irlanda de Nord), 2-1 acasă şi 3-0 în deplasare, şi de Vikingur (Insulele Feroe), 2-0 în deplasare şi 2-0 acasă.

În campionat, Dunajska Streda este pe locul doi după patru etape, cu opt puncte. În ultima etapă a remizat, 0-0 în deplasare, cu Zeleziarne Podbrezova.

Dacă va trece de Dunajska Streda, vicecampioana României va juca în play-off cu învingătoarea „dublei” Viking - Sligo Rovers.

În tur, norvegienii s-au impus în faţa irlandezilor, pe teren propriu, cu 5-1.

Superbet oferă cota 1,55 pentru ca FCSB să fie în avantaj la pauza sau la finalul meciului cu Dunajska Streda.

Conference League: FCSB vs Dunajska Streda
Cotă
FCSB în avantaj la pauza sau la final
1,55

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol