Hermannstadt şi FC Voluntari se întâlnesc, luni, 8 august, de la ora 21:00, în meciul care închide etapa a 4-a din SuperLigă, în direct la Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Pontul zileiFoto: Profimedia

Hermannstadt are cel mai bun start de sezon dintre cele trei cluburi nou-promovate, fiind una din cele patru echipe neînvinse în cele trei etape din SuperLiga.

Deşi se confruntă cu mari probleme financiare (a cesionat deja banii din prima tranșă a drepturilor TV, 500.000 de euro, ba chiar a intrat și în rata pe care ar trebui s-o încaseze în iarnă!), jucătorii fiind neplătiţi din aprilie, sibienii au bifat o victorie, 3-0 cu CS Mioveni (a) şi două egaluri 1-1 cu Chindia (d) şi 1-1 cu FC Botoşani (a), cu precizarea că meciurile de pe teren propriu le dispută la Mediaş.

Trupa antrenată de Marius Măldărăşanu se bazează anul acesta pe mai mulţi fotbalişti cu experienţă, printre care Plamen Iliev, Mihai Butean, Florin Bejan, Petrişor Petrescu, Ionuţ Năstăsie şi Ioan Hora. Ilfovenii, antrenaţi de Liviu Ciobotariu, i-au pierdut pe Ion Gheorghe, Gabriel Tamaş şi Constantin Budescu, dar i-au adus pe Ulrich Meleke (transfer definitiv), Daniel Florea, Mihai Răduţ şi Octavian Vâlceanu, toţi jucători cu experienţă.

Cu două victorii (1-0 în deplasare cu Petrolul şi 3-0 acasă cu UTA Arad) şi o înfrângere (0-1 acasă cu FC Botoşani, meci jucat la Mioveni), FC Voluntari ocupă loc de play-off (3) şi speră să repete performanţa de anul trecut şi să termine sezonul regulat în primele 6.

În ultimele 10 întâlniri directe, Hermannstadt s-a impus de trei ori, FC Voluntari a câştigat patru meciuri, iar alte trei partide s-au încheiat la egalitate.

În ultimele trei meciuri, toate disputate în sezonul 2020-2021, cele două echipe au câştigat fiecare pe terenul ei în sezonul regulat, iar în play-out Hermannstadt s-a impus pe terenul lui FC Voluntari.

Superbet oferă cota 1,50 pentru cel puţin două goluri marcate în meciul Hermannstadt - FC Voluntari.

Hermannstadt vs FC Voluntari
Cotă
Cel puţin două goluri marcate
1,50

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol