FC Farul Constanţa - Chindia Târgovişte, meci contând pentru etapa a 3-a din SuperLiga, se joacă, vineri, 29 iulie, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Chagnard Guillaume/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

FC Farul Constanţa şi Chindia Târgovişte deschid etapa a 3-a de campionat de pe poziţii diferite: „marinarii” sunt lideri la zi ai clasamentului, cu punctaj maxim după două etape şi golaveraj 4-1, în timp ce dâmboviţenii au acumulat un singur punct, reuşit în faţa nou promovatei Hermannstadt.

Gică Hagi a reuşit o campanie de transferuri impresionantă şi a adus 13 jucători, printre care nume „grele” ca Romario Benzar, Gabriel Torje, Vlad Morar, Dragoş Nedelcu (transferat definitiv de la FCSB), Mihai Popescu, Tudor Băluţă şi Denis Alibec, astfel că FC Farul Constanţa pare să fie o candidată la play-off și în acest sezon.

Nu toţi au apucat să joace, iar marile vedete Băluţă şi Alibec nu au prins încă nici măcar banca de rezerve. În plus, într-o mutare de ultimă oră, „Regele” l-a readus, sub formă de împrumut, pe Louis Munteanu, pe care îl vânduse acum doi ani la Fiorentina pentru 1,7 milioane de euro.

Chindia Târgovişte s-a salvat dramatic de la retrogradare în stagiunea trecută, după ce a trecut la loviturile de departajare de Concordia Chiajna, la baraj.

În această vară au plecat trei titulari, Paul Iacob, Daniel Florea şi Andrei Piţian, dar au venit Dejan Boldor, Daniel Popa, Cristian Neguţ şi Daniel Dumitraşcu.

Adrian Mihalcea l-a înlocuit pe banca tehnică pe Emil Săndoi, dar se pare că acesta nu a ajuns încă pe aceeaşi lungime de undă cu noii săi elevi.

În precedentele cinci confruntări directe (inclusiv perioada „Viitorul”), Chindia Târgovişte s-a impus de tot atâtea ori în faţa celor de la FC Farul Constanța.

Ultimul succes al „marinarilor” în fața dâmboviţenilor datează din 2019, 1-0 pe teren propriu.

Superbet oferă cota 1,70 pentru o victorie a celor de la FC Farul Constanţa în meciul cu Chindia Târgovişte.

Farul vs Chindia
1

Cotă 1.70


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol