Universitatea Craiova şi Vllaznia Shkoder se întâlnesc, joi, 28 iulie, de la ora 20:30, în manşa a doua a turului doi preliminar din Conference League, în direct la Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Chagnard Guillaume/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

În tur a fost Vllaznia Shkoder - Universitatea Craiova 1-1.

Universitatea Craiova nu a câștigat niciunul din cele trei meciuri ale sezonului, însă nici nu a pierdut. Au fost trei rezultate de egalitate, 2-2 acasă cu Sepsi şi 1-1 în deplasare cu „U” Cluj, ambele în SuperLiga, şi 1-1 în deplasare cu Vllaznia Shkoder în Conference League.

Universitatea Craiova pleacă favorită în „dubla” cu albanezii, fie şi doar pentru că are un lot evaluat la 20 de milioane de euro, în timp ce Vllaznia Shkoder valorează puţin peste 4 milioane de euro.

„Cu siguranță că acasă vom fi mult mai bine în fața porții, acolo am suferit. Suntem favoriți, jucăm acasă, dar trebuie să fim serioși, să nu tratăm meciul superficial, pentru că în fotbal se pot întâmpla multe.

Trebuie să învățăm din anii trecuți. Important este că n-am pierdut, este o dublă manșă și ne putem revanșa”, a declarat căpitanul oltenilor, Nicuşor Bancu.

Vlaznia are sediul în Shkoder, o regiune din nordul Albaniei, situată nu departe de litoral.

Este printre cele mai vechi orașe din ţară și un important centru cultural și economic (împreună cu suburbiile are o populație de peste 125.000 de persoane).

Vllaznia Shkoder a terminat ultimul sezon din campionatul Albaniei pe locul 5, dar a cucerit cupa, după 2-1 într-o finală cu Laci, tocmai echipa care o elimina anul trecut pe Universitatea Craiova în turul doi preliminar din Conference League.

Presa albaneză a anunţat că patronul celor de la Vllaznia Shkoder a mărit substanţial prima de calificare promisă echipei pentru accederea în turul trei preliminar al Conference League, în condiţiile în care UEFA premiază cu 450.000 de euro calificarea în această fază a competiţiei.

Învingătoarea partidei din Bănie o va întâlni în turul trei preliminar din Conference League pe Zorya Luhansk (Ucraina).

Superbet oferă cota 1,90 pentru o victorie a Universităţii Craiova în meciul cu Vllaznia Shkoder şi cel mult trei goluri marcate în meci.

U Craiova vs Vllaznia Shkoder



Cotă 1.90


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol