Bodo/Glimt - Linfield, meci contând pentru manşa a doua a turului doi preliminar din Liga Campionilor se joacă, miercuri, 27 iulie, de la ora 19:00.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

În tur a fost Linfield - Bodo/Glimt 1-0.

Bodo/Glimt, campioana Norvegiei din ultimii doi ani, s-a făcut remarcată în sezonul trecut din Conference League, competiţie în care ajuns până în faza sferturilor de finală.

A detonat „bomba” cu 6-1 într-un meci cu AS Roma în faza grupelor, apoi le-a eliminat susprinzător pe Celtic Glasgow şi AZ Alkmaar, pentru a rata semifinalele după o nouă „dublă” cu AS Roma.

În actuala ediţie a preliminariilor Ligii Campionilor, a trecut în primul tur de Klaksvik (Islanda), 3-0 acasă şi 1-3 în deplasare.

În campionat, Bodo/Glimt a câştigat ultimul meci cu 5-0, în faţa lui Jerv, dar este abia pe locul 3 în Eliteserien, după 15 etape, la cinci puncte în urma lui Molde şi Lillestrom.

Linfield este campioana ultimelor patru sezoane din campionatul Irlandei de Nord şi a câştigat precedenta stagiune din NIFL Premiership cu 83 de puncte acumulate în 38 de meciuri, cu doar unul mai mult decât Cliftonville.

În turul precedent, nord-irlandezii au eliminat-o pe The New Saints FC din Ţara Galilor: 0-1 în deplasare şi 2-0 acasă, după prelungiri.

Spre deosebire de adversara sa, Linfield nu a început încă noul sezon intern.

Lotul lui Bodo/Glimt este cotat la 16,2 milioane de euro, în timp ce al lui Linfield, la doar 2,73 milioane de euro, astfel că norvegienii au prima şansă la calificare, chiar dacă au pierdut, la limită şi surprinzător, partida din tur.

Superbet oferă cota 1,55 pentru o victorie a lui Bodo/Glimt în faţa lui Linfield şi cel puţin trei goluri marcate în meci.

Bodo/Glimt vs Linfield



Cotă 1.55


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol