Partida dintre Fenerbahce Istanbul şi Dinamo Kiev, din manşa a doua a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, este programată, miercuri, 27 iulie, de la ora 20:00.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

În tur a fost Dinamo Kiev - Fenerbahce Istanbul 0-0.

Fenerbahce Istanbul pleacă favorită la calificare în returul cu Dinamo Kiev, atât prin prisma rezultatului din tur, 0-0, cât şi a situaţiei dificile prin care trece gruparea ucraineană.

Meciul din prima manşă a fost pentru Dinamo Kiev şi primul oficial începând din decembrie 2021, iar Mircea Lucescu a luat foc după ce a fost criticat că echipa sa nu a tras nici măcar un şut pe poartă în întâlnirea disputată la Lodz, în Polonia.

Echipa ucraineană a disputat, în luna iulie, şase partide amicale (în medie una la trei zile) cu echipe din Elveția, Franța și Olanda.

În luna aprilie a existat un amical și cu Galatasaray Istanbul, pe care Dinamo Kiev l-a câștigat cu 3-1.

„Încerc să-mi fac datoria de om, să nu-i las într-o situație dificilă. Nu am băgat în seamă răutățile din Ucraina că voi pleca și voi lăsa echipa la greu. Sunt o mulțime de oameni care vorbesc doar așa ca să se afle în treabă, dar să știți că sunt o mulțime și în România.

Sunt tot felul de oameni ratați și agresivi, și nu spun decât niște prostii mai mari decât ei, numai ca să se bage în seamă. Așa este lumea noastră, ca și aici, ca și în România, ca peste tot.

Știți cum este, cine poate face, iar cine nu, comentează, înjură sau dă sfaturi. 0-0 e un rezultat pozitiv. Mergem la Istanbul să învingem. Ei vor fi forțați să riște și putem profita”, a spus Mircea Lucescu.

„Mircea Lucescu nu e doar un antrenor cu experiență, ci unul care înțelege foarte bine fotbalul, demonstrându-și calitățile la toate echipele”, a spus Jorge Jesus, reputatul antrenor portughez al lui Fenerbahçe Istanbul.

Superbet oferă cota 1.70 pentru victoria lui Fenerbahce în meciul de la Istanbul cu Dinamo Kiev.

Fenerbahce vs Dinamo Kiev
1

Cotă 1.70


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol