FC U Craiova 1948 - CFR Cluj, partidă contând pentru etapa a 2-a din SuperLiga, se joacă, duminică, 24 iulie, de la ora 16:00, în direct la Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Partida dintre FC U Craiova 1948 şi CFR Cluj a stârnit un scandal uriaş după ce oficialii campioanei României s-au declarat nemulțumiți de faptul că echipa dispută acest meci duminică după-amiaza, la temperaturi extreme.

CFR Cluj a cerut amânarea partidei din Bănie pentru că, joi, 21 iulie, a jucat în Conference League contra lui Inter Escalades, din Andorra (scor 3-0), dar LPF nu a putut decât să mute meciul, programat iniţial, sâmbătă, 23 iulie, pentru a doua zi, la ora 16:00, când la Craiova se anunţă temperaturi ridicate.

FC U Craiova 1948 a început cu stângul în noua stagiune din SuperLiga. Oltenii au pierdut confruntarea de pe terenul celor de la Farul Constanța, scor 1-2, meci la care antrenorul Marius Croitoru a fost eliminat şi, astfel, nu va sta pe banca tehnică la meciul cu CFR Cluj.

CFR Cluj, în schimb, pare să fi trecut peste momentele dificile din startul de sezon (pierderea Supercupei României în faţa lui Sepsi şi eliminarea din preliminariile Ligii Campionilor în faţa lui Pyunik Yerevan).

Ardelenii au trecut cu mari emoţii de Rapid în prima etapă, apoi s-au distrat cu semiamatorii de la Inter Escalades, scor 3-0, în Europa.

În sezonul trecut, CFR Cluj s-a impus în ambele meciuri cu FC U Craiova 1948 din sezonul regulat.

În tur, ardelenii au câştigat acasă cu 3-2, iar în retur s-au impus în Bănie cu 2-0.

În ultimele 10 meciuri directe, oltenii au câştigat o sigură dată, două partide s-au încheiat la egalitate, iar clujenii s-au impus de şapte ori.

Superbet oferă cota 1,67 pentru ca FC U Craiova 1948 să marcheze măcar o dată în meciul cu CFR Cluj.

FC U Craiova 1948 vs CFR Cluj



Cotă 1.67


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol