FC Voluntari - FC Botoşani, meci contând pentru etapa a 2-a din SuperLiga, este programat, sâmbătă, 23 iulie, de la ora 20:30, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

FC Voluntari şi FC Botoșani au început cu victorie noul sezon din SuperLiga, în ciuda faptului că ambele echipe au suferit pierderi importante în pauza competiţională (ilfovenii s-au impus pe terenul celor de la Petrolul Ploieşti cu 1-0, iar moldovenii au trecut acasă de Chindia Târgovişte cu 3-2).

Ilfovenii, antrenaţi de Liviu Ciobotariu, i-au pierdut pe Ion Gheorghe, Gabriel Tamaş şi Constantin Budescu, dar i-au adus pe Ulrich Meleke (transfer definitiv), Daniel Florea, Mihai Răduţ şi Octavian Vâlceanu, toţi jucători cu experienţă.

Antrenorul lui FC Voluntari a fost nemulţumit însă de primul meci şi a tras un semnal de alarmă înaintea duelului cu FC Botoşani: „Îmi felicit jucătorii pentru rezultat, dar trebuie să analizăm bine ce am făcut prost”.

De reamintit că Liviu Ciobotariu a antrenat pe FC Botoşani în ediția 2018-2019, în care a strâns 25 de meciuri în campionat, 14 încheiate cu victorie, 4 la egalitate şi 7 cu înfrângeri.

De partea cealaltă, FC Botoşani a slăbit considerabil după plecarea antrenorului Marius Croitoru şi cele ale jucătorilor Denis Haruţ, Enriko Papa, Jaja Silva şi Joyskim Dawa (plus cele din iarnă ale lui Bogdan Racoviţan, Malcom Edjouma şi Hervin Ongenda).

Mihai Teja, noul antrenor al moldovenilor, nu vrea însă să mizeze prea repede pe jucătorii veniți în această vară pentru că aceştia nu sunt pregătiți din punct de vedere fizic.

„Nu sunt sută la sută, încercăm să-i integrăm și pe ei. În meciurile următoare îi vom vedea și pe ei la treabă”, a declarat Mihai Teja.

FC Voluntari n-a mai învins pe FC Botoşani din 18 martie 2019, 2-1 în etapa a 2-a din play-off.

De altfel, în campionat, din ultimele 10 partide, FC Voluntari a câştigat una singură, patru s-au încheiat la egalitate, iar cinci au fost câştigate de FC Botoşani.

Superbet oferă cota 1,55 pentru ca FC Botoşani să marcheze măcar un gol în meciul cu FC Voluntari.

FC Voluntari vs FC Botoșani



Cotă 1.55


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol