​CS Mioveni - FC Farul Constanţa, meciul care deschide etapa a 2-a din SuperLiga, este programat, vineri, 22 iulie, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Debutul etapei a 2-a din campionatul României aduce faţă în faţă două echipe cu obiective diametral opuse: pe de o parte, CS Mioveni, cu un debut catastrofal de sezon (0-3 în deplasare cu nou promovata Hermannstadt), speră se evite retrogradarea directă, iar pe de altă parte, FC Farul Constanţa (victorie în prima etapă, 2-1 acasă cu FC U Craiova 1948) nu concepe să rateze play-off-ul şi speră ca, după trei ani de absenţă, să revină în cupele europene.

CS Mioveni vine după un sezon peste aşteptări, în care a reuşit nu doar să evite retrogradarea, ci chiar şi barajul.

Antrenorul Alexandru Pelici are însă o misiune mult mai dificilă acum, mai ales că la capitolul „veniri” doar Liviu Antal (liber de contract) şi Cristian Dumitru (împrumutat de la FCSB) sunt nume care să spună ceva.

„Pe Mioveni ai văzut-o retrogradată sigur sezonul trecut și o vezi și acum. Săracul Pelici, nu știu cum o mai scoate acum la capăt, de data asta cred că va retrograda, nu mai are scăpare”, a declarat Basarab Panduru, fost internaţional român, acum analist sportiv la Orange Sport.

FC Farul Constanţa a efectuat o campanie de transferuri impresionantă şi a adus 13 jucători, printre care nume „grele” ca Romario Benzar, Gabriel Torje, Vlad Morar, Dragoş Nedelcu (transferat definitiv de la FCSB), Mihai Popescu, Tudor Băluţă şi Denis Alibec.

Nu toţi au apucat să joace în primul meci, dar managerul tehnic Gică Hagi este încrezător: „Alibec, Băluță, cei care au venit înainte, au nevoie de timp să se adapteze.

Nu cred că vor juca doar numele jucătorilor. Trebuie să-i aducem la o condiție fizică, mentală, tehnică, foarte bună pentru a da randament așa cum ne dorim noi”.

Superbet oferă cota 2,40 pentru o victorie a celor de la FC Farul Constanţa.

CS Mioveni vs Farul


2
Cote

2.40

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol