Partida Vllaznia Shkoder - Universitatea Craiova, din prima manşă a turului al doilea preliminar din Conference League, este programată, joi, 21 iulie, de la ora 22:00, şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1. Manşa a doua se va juca, joia viitoare, în Bănie.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Vllaznia Shkoder este cea mai veche echipă din Albania, înființată în 1919, şi are sediul în Shkoder, al 5-lea oraş ca populație de pe teritoriul Albaniei, iar echipa joacă pe Stadionul „Loro Borici”, care are o capacitate de 16.000 de locuri.

Vllaznia Shkoder a terminat ultimul sezon din campionatul Albaniei pe locul 5, dar a cucerit cupa, după 2-1 într-o finală cu Laci, tocmai echipa care o elimina anul trecut pe Universitatea Craiova în turul doi preliminar din Conference League.

Albanezii sunt antrenaţi de Mirel Josa, un fost internaţional acum în vârstă de 59 de ani, campion cu FK Tirana (1) şi Skenderbeu (4), iar dezavanatajul lor este că sunt la primul meci oficial al sezonului, în condiţiile în care Universitatea Craiova a bifat deja un meci în SuperLiga, 2-2 acasă cu Sepsi.

Universitatea Craiova pleacă favorită în „dubla” cu albanezii, fie şi doar pentru că are un lot evaluat la 20 de milioane de euro, în timp ce Vllaznia Shkoder valorează ceva mai mult de 4 milioane de euro.

Oltenii au probleme de lot, în condiţiile în care Mirko Pigliacelli a plecat deja la Palermo, iar Gustavo este ca şi transferat în Iran.

În plus, Ştefan Baiaram şi Ante Roguljic sunt accidentaţi şi se fac eforturi pentru recuperarea lor până la ora meciului.

Vestea bună este că revine Nicușor Bancu, încă suspendat în competițiile interne, dar în Conference League va fi la dispoziția antrenorului Laszlo Balint.

Câştigătoarea „dublei” dintre Vllaznia Shkoder şi Universitatea Craiova va juca în turul al treilea peliminar din Conference League cu Zorya Luhansk, echipă care era pe locul 4 în februarie, când s-a suspendat campionatul din Ucraina.

Superbet oferă cota 1,85 pentru o victorie a celor de la Universitatea Craiova.

Vllaznia Shkoder vs U Craiova


2
Cotă

1.85

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol