Vissel Kobe şi Kashiwa Reysol se întâlnesc, miercuri, 3 iulie, de la ora 13:00, în optimile de finală ale Cupei Împăratului (cupa naţională a Japoniei). Se joacă o singură manşă, pe arena Misaki Park din Kobe.

Minge de fotbalFoto: Sven Beyrich/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară pe 16 iunie, în J1 League, iar Kashima Reysol s-a impus cu 3-1 în faţa celor de la Vissel Kobe. Pe 30 iulie se vor întâlni din nou, tot în campionat.

Vissel Kobe ocupă locul 16 după 21 de etape şi luptă din greu pentru evitarea retrogradării, deşi în sezonul trecut a terminat pe locul 3 şi s-a calificat pentru Liga Campionilor Asiei, unde a terminat pe primul loc în grupă şi va juca în optimile de finală cu Yokohama Marinos.

Antrenorul interimar al echipei este Takayuki Yoshida, un fost jucător, care l-a înlocuit pe mult mai titratul spaniol Miguel Angel Lotina.

Tot din Spania sunt şi cei mai reprezentativi jucători, iar vedeta echipei este Andres Iniesta, campion mondial şi dublu campion european cu „La Roja”, ajuns aici în 2018.

Iniesta este flancat de conaţionalii săi Sergio Samper şi Bojan Krkic, ambii lansaţi de celebra „La Masia”, şcoala de fotbal a Barcelonei.

Din această vară, la echipă a ajuns şi muntenegreanul Stefan Mugosa, care a marcat patru goluri României în „dubla” din Liga Naţiunilor.

Atacantul vine in Coreea de Sud, de la Incheon United, pentru care a marcat, doar în campionat, 68 de goluri în 129 de meciuri.

Kashima Reysol, echipa antrenată de brazilkianul Nelsino Baptista, este pe locul 5, după ce în sezonul trecut a avut marii emoţii şi a terminat pe 15 din 18 echipe.

Baptista a mers pe mâna brazilienilor, astfel că echipa are cinci fotbalişti „cariocas” în lot, nici unul însă care să însemne ceva în fotbalul mare.

De altfel, în afară de trei Cupe ale Împăratului, ultima în 2012, Kashima Reysol nu a realizat mare lucru în cei peste 70 de ani de existenţă, ba chiar în 2019 a evoluat în J2 League.

Superbet oferă cota 1,80 pentru ca ambele echipe să marcheze.

Vissel Kobe vs Kashiwa Reysol
Cotă


Ambele marchează
1.80


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol