Bulgaria reia cursa de a reveni în grupele Ligii Campionilor. O ia de jos cu Ludogoreț Razgrad, echipa care domină prima divizie după modelul CFR Cluj în România. În primul tur preliminar, marți, 5 iulie, de la ora 20:45, înfruntă campioana din Muntenegru.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Ludogoreț a jucat în grupele Ligii pe când Cosmin Moți era pe teren. Între timp, retras din activitate, Moți a rămas oficial în club, în timp ce atacantul Claudiu Keșeru a fost alungat de bulgari, deși marca pe bandă rulantă.

Ludogoreț îl are ca om de bază în ofensivă pe cipriotul Pieros Sotiriou, plus o tripletă braziliană formată din Jhonatan, Cauly, Santana și Igor Thiago.

Echipa a pierdut un singur meci în pregătiri, 0-3 cu Ferencvaros. A dispus cu 3-0 de Nurnberg, a remizat cu Furth, 1-1. A trecut și de Linz, scor 1-0. A disputat și un joc cu o echipă locală, Strumska Slava, scor 5-1.

Ludogoreț îl are în lot pe Dorin Rotariu (26 de ani), dar care tocmai și-a prelungit împrumutul în Grecia, la Atromitos. Internaționalul român era dorit cu insistență de FCSB.

Superbet are cota 2.6 pentru pariul șansă dublă 1X & ambele echipe marchează.

Ludogoreț Razgrad vs Sutjeska



Cotă
2.6


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol