Brazilia se pregătește de Cupa Mondială din Qatar, dar până la iarnă stă cu ochii ațintiți pe competiția internă. Lotul Seleção este compus majoritar din fotbaliști care evoluează în Europa, dar cluburile cu mare tradiție din Brazilia speră să poată „agăța” câte un jucător în lotul lărgit al lui Tite.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

În Serie A, marți dimineață, de la ora 2:00, Bragantino, locul 14, o pune la încercare pe Botafogo RJ, locul 10, în etapa a 15-a din campionat. Au același număr de puncte, dar nevoi diferite.

Antrenorul Luis Castro are mulți tineri în echipă, iar Botafogo vinde mulți jucători în Europa, așa că media de vârstă a lotului nu depășește 25 de ani. Dar Botafogo visează la un internațional cu mare experiență.

Internaţionalul uruguayan Edinson Cavani, atacantul lui Manchester United, ar putea traversa în vară Atlanticul, pentru a-şi continua cariera în Brazilia, la formaţia Botafogo, scrie presa sud-americană.

Cavani (35 ani) doreşte să plece de pe Old Trafford, iar în luna iunie i-a expirat contractul cu United și este liber de contract. Cavani a fost nemulţumit de timpul redus de joc la gruparea engleză, de la debutul acestui sezon.

Conform ziarului brazilian O'Globo, reprezentanţii uruguayanului au fost contactaţi de oficialii lui Botafogo, iar atacantul este gata să dea curs ofertei brazilienilor.

Dublă campioană naţională, Botafogo a revenit în luna noiembrie anul trecut în prima ligă a Braziliei, după un sezon petrecut în Serie B.

În luna decembrie, omul de afaceri american John Textor a achiziţionat pachetul majoritar de acţiuni la clubul, valoarea tranzacţiei nefiind dezvăluită.

Ultimul scor a fost 2-1 pentru Bragantino, pe 17 noiembrie 2020.

Superbet are cota 8.5 pentru scor corect 2-1.

Bragantino vs Botafogo
Cotă


Scor corect 2-1
8.5


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol