Liga Profesional oferă partide de fotbal pasionante. În etapa a 6-a din campionatul de fotbal al Argentinei, duminică noapte, (luni, ora 3:00, în România), la Buenos Aires.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Suntem la început de sezonul, iar startul contează enorm. În 5 etape, Huracan a agonisit 8 puncte. Se marchează puțin în Argentina. Golaverajul lui Huracan este de echipă mică: 4-3.

Huracan este un club mic comparativ cu River Plate, care se află doar două poziții mai sus. Același număr de puncte, însă un golaveraj mai bun, 7-3.

Velez tocmai a încheiat un duel crâncen cu rivala Velez Sarsfield, în Copa Libertadores. A jucat în deplasare turul, urmând ca echipa calificată se se decidă după manșa secundă.

River Plate mizează pe priceperea lui Marcelo Gallardo. La 46 de ani, pare „copt” pentru aventura în Europa. Inclusiv PSG s-a interesat de el, pentru a-l înlocui pe un alt argentinian, Mauricio Pochettino. Antrenorul celor de la River Plate este considerat în America de Sud ca fiind unul dintre cei mai promițători tehnicieni ai lumii.

Înaintea Parisului, s-a aflat pe lista Barcelonei, după demiterea olandezului Ronald Koeman. A fost preferat Xavi. Performanțele „cântă” pentru Marcelo Gallardo, care o conduce pe River Plate din 2014, perioadă în care a câștigat de două ori Copa Libertadores, în 2015 și în 2018.

Un mare eșec a suferit în noiembrie 2019, când Flamengo a cucerit a doua sa Copa Libertadores din istorie, după un final incredibil în finala cu River Plate, disputată la Lima (Peru). Deținători ai trofeului, „milionarii” Argentinei au pierdut prima sa finală de când Gallardo o antrenează pe River.

Ultimul meci direct, din 2021, s-a terminat cu scorul de 1-1. În 2020, River Plate a învins-o cu 3-1 pe Huracan la ea acasă, iar în 2019 i-a administrat un sec 4-0. Cu Huracan gazdă, ultimul succes a fost în 2018, 1-0.

Superbet dispune de cota 1.85 pentru pariul ambele echipe marchează.

Huracan vs River Plate



Cotă 1.85


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol