În prima zi a lunii iulie, în Allsvenskan, prima ligă de fotbal din Suedia, campioana Malmö FF merge pe terenul penultimei clasate, GIF Sundsvall. Duelul are loc în etapa a 12-a de campionat, de la ora 20:00.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Sundsvall a agonisit puține puncte, 6, ca urmare a două victorii. În rest, eșecuri pe linie. Și nu au fost înfrângeri ușoare. Doar în ultimele două partide a încasat minimum două goluri în fiecare dintre jocuri: 2-5 cu Djurgarden, în campionat, și 0-2 într-un meci amical cu modesta AFC Eskilstuna.

Victoriile au venit în partidele cu Mjallby, 2-0, pe 23 mai, și 1-0 cu Kalmar, pe 20 aprilie. Ambele jocuri au fost susținute pe teren propriu, semn că evoluțiile de acasă dau curaj echipei să riște și să joace ofensiv.

Malmö FF nu mai are strălucirea din finalul sezonului trecut, când cucerea titlul în Suedia la mustață, la egalitate de puncte cu AIK Stockholm. Se concentrează pentru preliminariile Ligii Campionilor, astfel că a ignorat campionatul intern, pierzând startul.

Gruparea care l-a dat fotbalului pe Zlatan Ibrahimovic este pe locul 5 în ierarhia internă, golaveraj strâns, 13-10. Cifrele indică un început greoi, dar poate că vârful de formă trebuie atins în toamnă, când se dau lupte pentru grupele cupelor europene.

Campionatul Suediei este sărăcit de staruri. Fotbaliștii importanți aleg să își continue cariera în campionate mai importante din Vest. Nici naționala nu strălucește, ratând calificarea la Cupa Mondială din Qatar.

Ultimele dispute directe au avut loc în 2019. Echipa gazdă s-a impus de fiecare dată: Malmö a învins cu 2-1, iar Sundsvall s-a impus cu 3-1. În 2018, remize în ambele meciuri, 0-0 și 2-2, în timp ce, în 2017, Malmö și-a învins adversara în deplasare, scor 1-0.

Superbet propune cota 1.42 pentru pariul peste 1,5 goluri pentru Malmö FF.

Sundsvall vs Malmö FF Cotă


Peste 1.5 goluri în meci
1.42


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol