În Super League, prima ligă de fotbal din China, s-a ajuns la etapa cu numărul 4. Vineri, 17 iunie, de la ora 14:30, pe Wuhua County Olympic Sports Centre din Meizhou este programată partida dintre Meizhou Hakka și Beijing Guoan. Este un duel inedit în prima divizie: cele două formații nu s-au mai întâlnit.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Gazdele sunt pe locul 10, cu două remize și un succes. Un total de 5 puncte, golaveraj 4-3. Lotul este compus din localnici, dar, ici-colo, găsești câte un stranier. Sârbul Rade Dugalic betonează apărarea.

Asiaticii cumpără, cu predilecție, jucători de atac care să facă diferența pe tabelă. Așa l-au adus pe nigerianul Chisom Egbuchulam, pe brazilianul Rodrigo Henrique și pe sârbul Aleksa Vukanovic.

Pe bancă stă chinezul Frank Bernhardt, ajutat de sârbul Milan Ristic (41 de ani), cu 11 ani mai tânăr decât „principalul”.

Beijing Gouan este mai sus în clasament, pe locul 8, cu două victorii și o înfrângere, golaveraj 5-4.

La Beijing evoluau odinioară jucători precum Cedric Bakambu, iar de pe bancă dirija echipa francezul Bruno Génésio.

Criza a lovit însă nemilos în bugetele cluburilor, iar vremurile au produs permutări. Astfel că și la Beijing s-au schimbat liniile, urmare a crizei economice.

Lotul este un pic mai cosmolit. Îl conține pe sud-coreeanul Kang Sang-Woo, pe bosniacul Samir Memisevic, pe nigerianul Samuel Adegbenro și pe croatul Marko Sabro. Pe bancă stă chinezul Xie Feng.

Superbet oferă cota 3.2 pentru remiză la final.

Meizhou Hakka vs Beijing Guoan

X
Cotă

3.2

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol