Partidă de 5 stele pe o arenă minunată, marți, 7 iunie, de la ora 21:45. Pe „Allianz Arena” din Munchen vine Anglia, vicecampioana Europei. Ambele naționale au suferit decepții în prima etapă din Grupa 3 a Diviziei A.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Germania a remizat cu Italia (1-1), în deplasare, deși se părea că Squadra Azzurra este la pământ, după 0-3 cu Argentina, pe Wembley, cu câteva zile înainte.

Italienii i-au surprins neplăcut pe nemți, deschizând scorul, iar oaspeții au avut noroc că au egalat repede, evitând un eșec.

Germania are 10 meciuri fără înfrângere în Liga Națiunilor (8 victorii, două remize), dar a pierdut în fața Angliei în optimile de finală de la Campionatul European 2020, în iunie anul trecut. Iar acum are șansa revanșei.

Deși „epoca Hansi Flick” a început bine, pe măsură ce se apropie Cupa Mondială din această iarnă, selecționerul are mina unui om supărat, apăsat de griji. „Nu cred că putem fi mulțumiți”, a fost verdictul său, după jocul de sâmbătă.

Prinsă cu Jubileul Reginei, Anglia a uitat să joace fotbal. Dar, măcar nu se plânge. Selecționerul Gareth Southgate a recunoscut că nu a făcut suficient pentru a câștiga meciul de la Budapesta.

Anglia a avut atitudine de echipă aflată în vacanță, pierzând în fața Ungariei, scor 0-1. Selecționerul Gareth Southgate nu l-a avut la dispoziție pe Phil Foden, așadar a fost mai puțină viteză și inventivitate în ofensivă.

Campionul Angliei cu Manchester City are Covid și se află în izolare, motiv pentru care nu va fi apt nici contra Germaniei.

Fotbaliștii din Albion resimt sezonul încărcat de care tocmai s-au despărțit. Sunt storși și ar fi preferat să meargă pe plajă. Lupta pentru titlu s-a dat până în ultima etapă de campionat, iar starurile de la City și Liverpool au fost implicate și în Liga Campionilor.

Ambele echipe sunt calificate la Cupa Mondială din Qatar, unde sunt printre favoritele la câștigarea trofeului.

Britanicii își aduc aminte de o victorie memorabilă, 5-1, în septembrie 2001, cu Southgate pe post de rezervă nefolosită. Încă un motiv de revanșă pentru germani.

Ultimul meci jucat în Germania a adus victoria gazdelor cu 1-0 (gol Podolski). Meciul din 2017 s-a jucat la Dortmund.

Superbet oferă cota 1.7 pentru PsF X (remiză la pauză sau la final).

Germania vs Anglia
PsF X


Cotă 1.7


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol