Meciul care trage obloanele peste play-off-ul Ligii 1 la fotbal se joacă luni, 23 mai, de la ora 17:30, în Trivale. Partida a fost programată luni, pentru a permite Voluntariului să se refacă, după ce joi a disputat finala Cupei României cu Sepsi.

Pontul zileiFoto: Profimedia

Piteștenii au făcut un play-off oribil. Lipsiți de motivație, au părut fericiți că au călcat în play-off și că măcar nu au avut grija retrogradării, iar în Cupa României s-au oprit în faza semifinalor, eliminați de Voluntari.

FC Argeș are doar 3 puncte, strânse după o singură victorie în 9 jocuri de play-off, 1-0 chiar cu Voluntari, în deplasare, pe stadionul "Anghel Iordănescu".

În rest, înfrângeri pe linie pentru trupa lui Andrei Prepeliță, cu un golaveraj umilitor: 3- 25. Celelalte goluri ale "vulturilor" au fost înscrie în poarta vicecampioanei FCSB, la un joc pierdut cu 3-2. În acest punct al sezonului, FC Voluntari are 5 puncte în plus față de FC Argeș. S-a descurcat mai bine în play-off decât Argeșul și la nivelul liniei de clasament: a dat 8 goluri și a încasat doar 14.

Obiectivele lipsesc de la ambele formații, înaintea jocului. Va fi un meci cu experimente, în căutarea unor soluții pentru sezonul viitor. La aproape 40 de ani, Gabi Tamaș se va despărți de ilfoveni. Este dorit la Brașov și de Rapid, foste echipe de-ale sale.

Situația antrenorilor pare să fie stabilă. Andrei Prepeliță și Liviu Ciobotariu își vor conduce echipele și în sezonul următor. Asta deși "Prepe" a avut ceva contre cu primarul Piteștiului, iar "Ciobi" l-a supărat pe edilul Florin Pandele când a blocat FCSB- ul nașului său, Gigi Becali.

Superbet are cota 2.1 pentru PGG (primul gol va fi marcat de gazde).

FC Argeș vs FC Voluntari
Cotă
PGG (primul gol va fi marcat de gazde) 2.1

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol