În etapa a 9-a din play-out, Rapid are meci la Mioveni, pe stadionul „Orășenesc” din localitate. Jocul este programat luni, 16 mai, de la ora 20:30, pe un teren familiar giuleștenilor, deoarece le-a fost multă vreme casă, până când a fost gata noul Giulești.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

Antrenorul Adrian Mutu a suferit, runda trecută, primul eșec pe banca giuleștenilor, 2-3 cu FCU Craiova 1948, fosta lui formație.

A fost un meci tensionat, cu doi eliminați, unul din fiecare tabără. Astfel, pentru acest meci, Cristi Săpunaru nu va putea evolua, fiind suspendat.

Adrian Mutu nu se va putea baza pe serviciile lui Cristi Săpunaru (38 de ani), căpitanul tradițional al Rapidului, în următoarele două etape, după ce fundașul a încasat cartonașul roșu la finalul meciului cu FCU Craiova 1948, în urma unei altercații cu Paramatti.

Tehnicianul spune că aportul adus de Cristi Săpunaru este foarte important, dar că ceilalți fotbaliști de la Rapid trebuie să se descurce și fără experimentatul fundaș.

„Dacă ar fi să comparăm, e prima oară când jucăm fără Săpunaru. Experiența și aportul pe care îl aduce el, nu trebuie să îl mai spun. Rapidul trebuie să învețe să joace fără Cristi Săpunaru.

Vor fi momente când nu va fi prezent pe teren, iar noi trebuien să știm să ne descurcăm fara el. Trebuie să ne descurcăm fără el, să ne adaptăm situației”, a spus Adi Mutu despre subiectul „viața fără Săpunaru”.

Rapid și Sepsi au fiecare câte 39 de puncte, fiind urmate de FC Botoșani, cu 38 de puncte. Covăsnenii au alte planuri, fiind calificați în finala Cupei României, după ce au eliminat cealaltă echipă a Craiovei.

După 5 meciuri pozitive la rând, cu 4 succese și o înfrângere, argeșenii s-au împotmolit serios: 0-2 cu Botoșani și 0-1 cu UTA Arad.

Superbet are cota 2.05 pentru G1+ (gazdele marchează).

CS Mioveni vs Rapid
G1+


Cotă 2.05


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol