S-a tot ascuțit bătălia pentru titlu în campionatul din Anglia până când a ajuns la final, iar ora verdictului este tot mai aproape. În etapa a 37-a din Premier League, penultima, liderul merge la Londra, duminică, 15 mai, de la ora 16:00, ca să-și măsoare forțele cu West Ham United. Nu este o deplasare ușoară.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Eliminată din semifinalele Ligii Europa de Eintracht Frankfurt prin două înfrângeri clare, gruparea londoneză a rămas să alerge după un loc de Europa, dar nu de Top 4 (Liga Campionilor), aceste poziții fiindu-i inaccesibile. Câștigarea Ligii Europa ar fi trimis-o însă automat în Ligă.

West Ham United este o formație solidă, care poate pune probleme unei echipe mari. Îi lipsește doar miza importantă care s-o ajute în doborârea unui „balaur” de talia „cetățenilor”.

Manchester City a rămas doar cu lupta din Premier League după ratarea din semifinalele Ligii Campionilor. Formația lui Pep Guardiola menține o distanță de 3 puncte față de Liverpool, cu două runde rămase de disputat.

Cu 94 de goluri marcate și doar 22 primite, City are cele mai bune cifre dintre cele 20 de echipe din primul eșalon.

City vine după un convingător 5-1 cu Wolverhampton, care l-a scos la rampă pe artistul belgian Kevin de Bruyne, cel care a marcat de 15 ori în această stagiune, fiind la 7 „lungimi” de liderul Mo Salah, de la rivala Liverpool.

Faptul că n-are un golgheter de talie mondială, după plecarea lui Kun Aguero, l-a determinat pe managerul Pep Guardiola să bage adânc mâna în buzunar pentru achiziționarea norvegianului Haaland.

După eșecul dramatic cu Real Madrid, City a ieșit și mai înrăită pe teren, semn că este decisă să tranșeze lupta în Anglia. Până la succesul de miercuri seară, le administrase un 5-0 celor de la Newcastle.

Superbet oferă cota 5.1 pentru semnul X (remiză).

West Ham United vs Manchester City

X
Cotă
5.1

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol