În runda cu numărul 9 din play-off, penultima, sâmbătă, 14 mai, de la ora 21:00, vicecampioana României se deplasează pe arena „Anghel Iordănescu”, pentru duelul cu FC Voluntari.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

Este un meci socotit în familie, între echipa nașului Gigi Becali și trupa care-l are la „butoane” pe finul acestuia, Florin Pandele, primarul din Voluntari. Cei doi s-au înrudit în 2011, când Pandele s-a căsătorit cu Gabriela Firea.

Acum, Voluntari n-ar trebui să ridice probleme, deși sunt destule polițe de plătit, având în vedere miza pe care joacă FCSB. La ilfoveni sunt legitimați Gabi Tamaș și Constantin Budescu (accidentat), foști la FCSB.

Ilfovenii sunt pe locul 4, cu 31 de puncte. În spatele lor sunt Farul Constanța, 29 de puncte, și FC Argeș, 27 de puncte. Locul 3 este imposibil de atins, fiind ocupat de CS Universitatea Craiova, cu 45 de puncte.

Voluntari are la ce să-i stea mintea. Este în finala Cupei României, după ce a câștigat cu 1-0 și „returul” semifinalei cu FC Argeș. În lupta pentru trofeu, formația lui Liviu Ciobotariu va da peste Sepsi, echipă care a trecut fără emoții de Craiova.

FCSB suflă puternic în ceafa liderului CFR Cluj. Sunt doar două puncte diferență între cele două echipe care se luptă pentru titlu. Ardelenii au două partide teribile, cu Craiova acasă și cu FCSB în deplasare. Bucureștenii au, teoretic, meciuri mai ușoare, primul fiind cel cu Voluntari.

Octavian Popescu a obosit, dar la rampă tot apar jucători ai FCSB-ului. Ultimul care a făcut senzație este Mamut, un atacant uitat pe banca de rezerve de Toni Petrea și, mai ales, de Gigi Becali.

Darius Olaru este un alt fotbalist care poate scrie istorie pentru bucureșteni, care îl au în formă bună și pe căpitanul Florin Tănase.

Victoria pare la îndemâna FCSB-ului, care visează să joace cu titlul pe masă în ultima etapă din Liga 1. Scorul este singura necunoscută.

Superbet are cota 1.4 pentru 0-3 goluri în meci.

FC Voluntari vs FCSB Cotă


0-3 goluri în meci
1.4


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol