În etapa a 33-a a campionatului englez, Manchester City are meci, în deplasare, cu Wolverhampton, o formație de mijlocul clasamentului. Partida este programată miercuri, 11 mai, de la ora 22:15. Jocul a fost dat pe mâna unui arbitru cu experiență, „centralul” Martin Atkinson.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Duelul va avea loc pe arena „Molineux”, stadion care a luat foc la începutul anului, fiind distrus de flăcări barul din interior. De asemenea, tribuna a suferit daune considerabile din cauza fumului, iar arena a avut nevoie de reparații.

Wolves este o „colonie portugheză” condusă de un portughez, Bruno Lage, așa cum Brentford este o „colonie daneză” dirijată de un danez, Thomas Frank. Pentru „lupi” joacă, numai în atac, 4 lusitani: Pedro Neto, Trincao, Fabio Silva și Chiquinho.

Sezonul nu poate fi socotit încheiat pentru Wolverhampton Wanderers. Echipa încă speră la locul 7, care trimite în Conference League. Se bate cu West Ham United, semifinalistă în Europa League.

Evenimentele de săptămâna trecută din Liga Campionilor pot influența decisiv derularea evenimentelor în Anglia.

Manchester City s-a întors zdruncinată din Spania și are nevoie de recuperarea moralului, pentru a aborda în condiții optime finalul de sezon, în care luptă pentru titlu cu Liverpool.

Gașca portugheză de la Wolves s-ar putea destrăma din vară. Barcelona îl vrea pe lusitanul Ruben Neves, iar la schimb îl oferă pe Adama Traore, căruia nu-i activează clauza de cumpărare.

Și la Manchester City se anunță schimbări, indiferent dacă titlul va fi câștigat sau nu. Managerul Pep Guardiola vrea să schimbe stilul, iar aducerea norvegianului Erling Haaland este elocventă în acest sens.

Un gol marcat din penalty de Raheem Sterling a decis meciul din tur, deși oaspeții au evoluat în 10 oameni din prelungirile primei reprize. Nici acum, jocul n-ar trebui să ofere multe goluri, City fiind stoarsă de energie de efortul depus în Europa.

Superbet are cota 1.5 pentru 0-3 la Total Goluri în Meci.

Wolverhapton vs Manchester City
Cotă


0-3 goluri în meci
1.5


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol