Lupta la vârful Ligii 1 la fotbal s-a strâns considerabil. Între liderul CFR Cluj și CSU Universitatea Craiova există o distanță de 6 puncte, diferență care poate fi „topită” de olteni în ultimele 4 etape din play-off. În Bănie vine sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 20:00, FC Voluntari, o formație relaxată.

Minge de fotbalFoto: Sven Beyrich/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Campionatul s-a deschis și pentru Craiova, după victoriile obținute în fața primelor două clasate. Oltenii au 5 victorii în 6 meciuri.

Totuși, primordială rămâne câștigarea Cupei. Craiovenii și ilfovenii se pot înfrunta în ultimul act al întrecerii, dacă vor reuși să se descotorosească de Sepsi, respectiv de FC Argeș.

Pentru FC Voluntari, locul 4 este maximum ce poate obține în Liga 1, iar miza este dată de suma mai mare care i-ar reveni din drepturile de televizare comparativ cu situația dacă ar termina pe o poziție inferioară. Ultimele 3 formații clasate trag tare să evite locul 6, fiind întinse pe distanța a 3 puncte.

Ilfovenii au 30 de puncte, Farul stă la două puncte în spate, iar FC Argeș are 27 de puncte. Piteștenii sunt singurii care par să fi pierdut contactul cu plutonul, afișând o formă sportivă în descreștere.

Formația din Bănie crede că poate face eventul, la fel ca în 1991, și a apelat la o strategie specială pentru a umple stadionul Ion Oblemenco. Pe pagina oficială de Facebook, Universitatea Craiova și-a anunțat fanii că pot cumpăra pachete pentru ambele meciuri, cu Voluntari și cu FCSB.

„Împreună aprindem „Vulcanul” alb-albastru de două ori într-o săptămână fotbalistică! Astăzi au fost puse în vânzare bilete pentru următoarele două jocuri din Play-Off, cu FCSB și Voluntari.

Până sâmbătă, 30 aprilie 2022, vor putea fi achiziționate pachete pentru ambele meciuri, dar și bilete exclusiv pentru următoarea partidă de acasă, cu FC Voluntari”, a fost anunțul Universității Craiova.

Clubul speră ca arena să fie plină și la meciul cu FC Voluntari, nu doar la cel cu FCSB. În cazul în care suporterii achiziționează un astfel de pachet, vor plăti mai puțin decât dacă ar fi cumpărat separat biletele pentru cele două evenimente.

De exemplu, un bilet la tribuna 1 pentru meciul cu FC Voluntari costă 40 de lei, iar unul identic la meciul cu FCSB costă 60 de lei. Însă, un pachet pentru ambele partide poate fi achiziționat în schimbul a 70 de lei.

Superbet are cota 1.47 pentru II G1+ (Total Goluri Gazde A Doua Repriză).

U Craiova - FC Voluntari
Cotă


II G1+
1.47


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol